Bercea a mintit ca sa iasa din inchisoare. Iata ce a declarat!VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:56

Este sanatos la cap, aceasta este concluzia medicilor legisti care l-au examinat pe Bercea Mondialu'.

Expertiza fusese ceruta de procurori, care voiau sa afle daca interlopul are discernamânt!

S-a suparat iar Bercea cu rudele lui? Sunt intrebari ramase fara raspuns dupa ce fratele sau, Gheorghe Anghel, nu a venit la proces ca sa-si apere fiul, pe Mercedes.

Ionut Anghel, zis Mercedes, a spus, initial, ca Bercea este cel care l-a injunghiat. Nu a trecut mult timp, si victima si-a schimbat declaratiile. A fost tot timpul sustinut de tatal sau care a venit la fiecare termen.
Astazi insa, cand trebuiau confruntate declaratiile initiale, Felix nu a mai aparut.

Daca absenta tatalui lui Mercedes ramane un mister, un lucru este clar ca lumina zilei: Bercea Mondial este sanatos... la cap. Doi dintre cei trei medici care i-au examinat dosarul au ajuns la concluzia ca interlopul nu este bolnav psihic. Avocatii interlopului sustineau insa ca acesta ar suferi de schizofrenie paranoica si ca nu ar fi avut discernamant in momentul altercatiei pe care a avut-o cu nepotul sau.


Aparatorii lui Bercea nu se pot multumi cu faptul ca interlopul nu are probleme si vor cere totusi o noua expertiza psihiatrica.

Procesul s-a amanat pana pe data de 21 noiembrie cand vor fi citati cu mandate de aducere ambii parinti ai victimei. Mai mult Gheorghe Anghel, tatal lui Mercedes va trebui sa justifice cu un certificate medical absenta de astazi sau va fi amendat. Sandu Anghel, cunoscut sub numele de Bercea Mondialu, a fost trimis in judecata pentru tentativa de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii publice.




 

Taguri: