Bercea Mondial si fratele lui au rau de arest VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 nov 2020, 09:55

Cine credeti ca se ascunde sub sacoul crem? Nimeni altul decat fratele lui Bercea Mondial, Amar Generalul.

Fratii Bercea par loviti de o noua forma de boala: cea de arest! Nici bine nu ajung in mainile politistilor, ca li se face rau. Rand pe rand, holul spitalului s-a umplut de rudele fratilor Bercea. N-au venit nici cu pachetelul, nici cu haine de schimb, ci sa alunge presa sacaitoare. Asa de mult si-au dorit rudele sa-l ascunda pe Amar Generalul, incat au fost convinse ca un sacou nu-I suficient.
Grijulie tare, priviti-o pe doamna din imagini cum vine fuga-fuga sa-l mai acopere cu un rand. Mai ceva ca niste cadane scumpe la vedere s-au aratat si pirandele noastre!

Dar cine este Amar Generalul? Este fratele lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondialul, iar azi-dimineata a fost adus la la sediul politiei alaturi de alte doua persoane. Cei trei sunt banuiti de inselaciune, mai exact, ar fi emis mai multe facturi, devize si chitante false, potrivit carora ar fi livrat mai multor primarii diverse materiale.
In baza acestor hartii, ei ar fi incercat sa execute silit primariile pentru plata facturilor. Nici bine nu au ajuns la politie, ca doi dintre suspecti ar fi cazut ca secerati.

Amar pare sa fie urmarit de boli la fel ca si fratele sau, Bercea. Cel din urma a lesinat in sala de judecata si a invocat o criza de diabet. Apoi a spus ca sufera de schizofrenie, ba chiar si de claustrofobie.
Nu dupa mult timp, a urmat si o criza de rinichi, incheiata insa cu o interventie chirurgicala. Si fiul lui Sandu Anghel, Laurentiu Anghel, zis Procuror' a ajuns la spital dupa ce a vrut sa se sinucida in penitenciarul Colibasi unde are de ispasit o pedeapsa de 9 ani de inchisoare pentru complicitate la talharie.