Bercea Mondial vrea razbunare. Familia lui cere despagubiri uriase

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:50

E scandal mare in familia lui Bercea Mondial. De doi ani rudele se razboiesc, iar acum, dupa condamnarea pentru tentativa de omor pe care Sandu Anghel a primit-o, flacara scandalului s-a intetit si mai mult.

##VIDEO85148##

A tunat si-a fulgerat cand fiul sau, Ambasador, ar fi aflat ca si-ar putea urma tatal dupa gratii, vreme de 8 ani, pentru complicitate, impreuna cu mama sa, care a primit un an, pentru instigare si marturie mincinoasa.

Imediat ce ar fi aflat sentinta, Ambasador, care e cercetat in libertate, ar fi plecat pe urmele lui Mercedes, nepotul injunghiat, se pare, de Bercea Mondial. Cu el ar fi mers si ginerele lui Sandu Anghel, proaspat iesit din inchisoare dupa o condamnare pentru talharie.



Atat Felix Anghel, cat si Mercedes cer daune de aproape 200 de mii de euro cat i-ar fi costat cei 13 avocati schimbati de-a lungul procesului. De cum a auzit ca fiul i-ar fi fost amenintat de nepotul sau, Ambasador, fratele lui Bercea a venit ca vantul si ca gandul din Italia ca sa rezolve problema din familie.

In cealalta tabara nimeni nu misca. Barbatii s-ar fi facut nevazuti in palate.
La inaintate au iesit pirandele. Totusi, la politie au ajuns doua plangeri. Una din partea lui Mercedes, si cealalta din partea lui Ambasador. Bercea Mondial a fost arestat pe 18 februarie 2011 dupa ce l-ar fi injunghiat pe nepotul sau Mercedes, intr-un bar din Draganesti.

Atunci, achetatorii au stabilit ca Sandu Anghel si-a atacat ruda, iar apoi, impreuna cu fiul sau l-au imbrancit pe scari. Pe tot parcursul procesului, interlopul din Draganesti a sustinut ca este nevinovat si ca de fapt unul dintre copiii sai, in varsta de 13 ani, ar fi de vina.
Varianta lui nu a reusit sa-i convinga pe judecatorii care l-au condamnat la inchisoare.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”