Berea e pusă la rece? URSUL din tine se va distra pe cinste urmărind filmul „Un cățel bandit”

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 28 aug 2021, 10:00

URSUL din tine a decis! Vei încheia și această săptămână într-o notă relaxantă și te vei distra urmărind un film de comedie oferit de URSUS și Kanal D. Ai pus suficientă bere la rece?

Te așteaptă o duminică în care relaxarea va fi cuvântul de ordine, iar seara va fi dedicată comediei. În urma voturilor exprimate pe contul de instagram Kanal D România, comedia a fost desemnată categoria de film câștigătoare pentru a treia săptămână la rând, ceea ce înseamnă că URSUL din tine se va distra pe cinste la final de săptămână.

Pregătește berea și urmărește o comedie oferită de URSUS și Kanal D

Săptămâna de vot s-a încheiat cu o nouă victorie a comediei. Această categorie de film a fost din nou cea mai votată, astfel că URSUS îți va oferi și în această săptămână o comedie care să te țină în fața televizorului. Tu ai avut ocazia de a face și de această dată programul la TV, iar acum, după ce ai ales filmul de duminică seara, mai este o singură sarcină pe care trebuie să o duci la îndeplinire. Pune berea la rece din timp, astfel încât să fie pregătită în momentul în care Kanal D România va începe difuzarea filmului de comedie ales de tine.

În cele trei săptămâni de vot, telespectatorii Kanal D au ascultat URSUL din ei, au votat pe InstaStory Kanal D România și au optat de fiecare dată pentru comedie. Chiar dacă au existat câteva voturi și în favoarea acțiunii, cei mai mulți dintre cei care și-au exprimat votul și-au dorit să zâmbească la final de săptămână.

Ai votat pe contul de instagram Kanal D România? Atunci nu uita că seara de duminică este dedicată comediei, iar pentru a te simți exact ca la cinema, adună-i pe cei dragi în jurul televizorului și scoate o bere rece de la frigider. Cu siguranță finalul de săptămână vă va prinde pe toți cu un zâmbet larg pe față, relaxați și gata pentru a începe cu dreptul și într-o notă pozitivă o nouă săptămână. 

„Un cățel bandit” este comedia pe care o poți urmări duminică seară, la Kanal D. Dacă iubești animalele, atunci nu trebuie să ratezi acest film. Bandit este un cățel adorabil, dar care ajunge să intre în încurcătură în momentul în care începe să fure pentru a-și ajuta familia adoptivă. Deși intențiile sale sunt bune, Bandit nu doar că nu reușește să le facă un bine stăpânilor săi, ci îi aduce în atenția fostului stăpân, un bărbat cunoscut ca fiind periculos. Filmul de duminică, oferit de URSUS, va fi difuzat la Kanal D după Roata Norocului, începând cu ora 22:00.

Nu uita că și săptămâna viitoare vei putea vota categoria de film preferată pe contul de instagram Kanal D România!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.