Beren Saat (Sultana Kosem), surprinsa in compania unui barbat misterios! Iata cine este acesta si ce anume se intampla intre ei!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 mar 2017, 09:57

Intalnirea surpriza dintre cei doi a alimentat presa mondena din Turcia, care a lansat multe speculatii.

Celebrii actori au declarat ca s-au intalnit doar pentru a discuta despre noul lor proiect, o noua productie in care vor juca impreuna.

Beren Saat si Ilker Kaleli au fost vazuti, zilele trecute, intr-unul dintre cele mai luxoase restaurante, unde au venit impreuna si au petrecut cateva ore discutand. Misteriosul barbat este nimeni altul decat actorul Ilker Kaleli, protagonistul serialului "Poyraz Karayel", in care a interpretat rolul principal si a cucerit inima multor fane.

Ilker Kaleli a spulberat toate zvonurile aparute in presa deoarece a precizat ca este din ce in ce mai indragostit de iubita sa, Burcin Terzioglu, actrita alaturi de care a jucat in cea mai recenta productie "Poyraz Karayel". Cei doi indragostiti s-au logodit anul trecut si de curand, au fost desemnati cuplul anului 2017.

cei care au fost desemnati cuplul anului Burcin Terzioglu si Ilker Kaleli, cei doi celebri protagonisti ai serialului "Poyraz Karayel", care s-au logodit anul trecut.
- See more at: https://www.kanald.ro/cuplul-simbol-al-anului-2017-in-turcia-iata-care-este-cea-mai-frumoasa-pereche-de-indragostiti-din-lumea-mondena-a-istanbulului_66603.html#sthash.ZbDzcGYT.dpuf

Dupa ce presa a lansat speculatii despre cei doi actori, acestia au clarificat situatia, mentionand ca scopul intalnirii lor a fost unul strict profesional, deoarece au pus la punct detalii importante despre viitorul lor proiect. Insa au evitat sa ofere mai multe informatii despre viitoarea productie in care vor juca impreuna, in rolurile principale.  

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.