Berguzar Korel are “unda verde” pentru al treilea copil

Autor: O.P.

*Incepand de maine seara, indragitii actori Berguzar Korel si Halit Ergenc revin in casele romanilor, odata cu difuzarea noilor episoade din serialul “Patria mea esti tu!”, in fiecare joi si vineri, de la 22:00, la Kanal D

Berguzar Korel, cea care da viata personajului Azize in indragita productie turceasca “Patria mea esti tu!”, este mai fericita ca niciodata.  Frumoasa actrita, in varsta de 37 de ani, care in luna martie a devenit mama pentru a doua oara, a facut o afirmatie surprinzatoare atunci cand a spus ca este deja pregatita pentru un al treilea copil. Casatorita din 2009 cu renumitul actor turc Halit Ergenc, faimosul cuplu are deja doi copii, pe Ali, in varsta de 11 ani si pe Han, in varsta de 3 luni.

Berguzar este in perioada de refacere, dupa nastere, si petrece foarte mult timp acasa, alaturi de cei doi copii. Frumoasa actrita a participat la o emisiune live, unde a facut dezvaluiri despre viata personala si ce isi doreste in perioada urmatoare.

“Am nascut in ziua in care s-a declarat primul caz de coronavirus in Turcia. Din cauza pandemiei nu am <savurat> prea bine perioada de lauzie.

Teama de virus a fost mai presus de toate”,
a spus actrita.

Pentru ca foarte multi fani ai actritei o “impulsioneaza”, pe site-urile de socializare, sa aduca pe lume si o fetita, Berguzar Korel a oferit un raspuns, in cadrul aceleiasi emisiuni, in ceea ce priveste o posibila viitoare sarcina.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Toata lumea ma intreaba asta, daca imi doresc inca un copil (…) cu totii asteapta o fata de la mine J. Daca imi este scris sa am si o fetita, sunt de acord J ”, a marturisit Berguzar.

Berguzar Korel, alias Azize, revine in casele romanilor incepand de maine, de la ora 22:00, in “Patria mea esti tu!”, indragita productie turceasca, unde joaca alaturi de sotul ei, carismaticul Halit Ergenc, cel care interpreteaza magistral rolul lui Cevdet, eroul national al Turciei.

Actiunea serialului se desfasoara in timpul Razboiului de Independenta al Turciei, iar adevarul istoric, impletit cu drama intima, romantata, si grelele incercari ale iubirii dintre Cevdet (Halit Ergenc) si Azize (Berguzar Korel) vor oferi momente de neuitat, fanilor, prin intermediului micilor ecrane, in fiecare joi si vineri, de la ora 22:00, la Kanal D.