BERGUZAR KOREL (Azize din "Patria mea esti tu") a mostenit frumusetea si talentul de la mama sa, celebra actrita HULYA DARCAN! Iata cat de bine seamana cele doua si ce relatie speciala mama-fiica au acestea!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 sep 2017, 17:42
video Foto(15)

Berguzar Korel este considerata una dintre cele mai frumoase si apreciate actrite din Turcia.

Desi are doar 35 de ani, Berguzar Korel are deja un palmares impresionant si este considerata una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din Turcia.

Citeste si: VERONIKA din "PATRIA MEA ESTI TU", o actrita care traieste pentru arta dramatica! Iata cat de adorata este celebra SENAN KARA pe scena marilor teatre din Turcia!

Berguzar Korel a mostenit frumusetea si talentul actoricesc de la mama sa, nimeni alta decat celebra actrita Hulya Darcan, in varsta de 66 de ani, pe care publicul a urmarit-o si a admirat-o in multe productii de succes, precum: "O mie si una de nopti", "Dila", dar si in peste 50 de filme artiste.

Citeste si: Nurgul Yesilcay (protagonista noul sezon "Kosem") marturisiri inedite despre noile sale proiecte! Iata ce a dezvaluit actrita cu doar doua luni inainte de a fi lansat filmul in care joaca alaturi de Ozcan Deniz!

Berguzar Korel a mostenit talentul mamei sale si a imbratisat cariera de actrita ducand astfel mai departe traditia de familie, deoarece si tatal acesteia, Tanju Korel este de asemenea o figura marcanta a cinematografiei din Turcia.

Berguzar Korel si mama sa, Hulya Darcan au o relatie speciala, avand dincolo de gradul de rudenie mama-fiica, o frumoasa si stransa relatie de prietenie.

Inca de la venirea pe lume a micutului Ali, Hulya si-a ajutat enorm fiica.

Cele doua doamne obisnuiesc sa petreaca foarte mult timp impreuna atunci cand nu sunt prinse in anumite proiecte. De curand, Berguzar si mama sa au fost surprinse la concertul renumitului Tarkan, unde s-au distrat de minune.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.