Berguzar Korel, cel mai frumos cadou pentru micuța Leyla, la împlinirea a 40 de zile! Iată cum arată proaspăta mămică!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 dec 2021, 17:28
Berguzar Korel si Halit Ergenc Foto(5)

Berguzar Korel si Halit Ergenc, doi parinti fericiti

Sursa: Instagram Berguzar Korel 

Berguzar Korel este cea mai fericită mămică! Cum arată celebra actrița la 40 de zile de la naștere.

Celebrii actori Berguzar Korel și Halit Ergenc au devenit recent părinți pentru a treia oară și sunt extrem de fericiți și împliniți pentru că au o familie mare și unită așa cum și-au dorit încă de când s-au căsătorit, în anul 2009. Micuța Leyla a venit pe lume pe 3 noiembrie 2021 și le-a adus mare bucurie părinților ei.

Berguzar Korel, cel mai frumos cadou pentru micuța Leyla, la împlinirea a 40 de zile!

Berguzar Korel și Halit Ergenc s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru serialul 1001 de nopți, în 2006, când au fost cooptați să joace împreună în rolurile principale, iar treptat cei doi actori s-au îndrăgostit și au devenit un cuplu și în viață reală. În anul 2009 aceștia au decis să se căsătorească și să își întemeieze o familie împreună.

Nunta celor doi actori a avut loc în Istanbul, într-un cadru de poveste, alături de rude, prieteni și colegi de breaslă.

În anul 2010 a venit pe lume primul lor copil, un băiețel minunat pe care l-au numit Ali. De atunci cei doi soți Berguzar și Halit Ergenc și-au propus să mai aibă copii pentru a formă împreună o familie mare și frumoasă. Însă au urmat câțiva ani în care s-au dedicat trup și suflet proiectelor importante și carierei lor.

În 2019 celebra Berguzar Korel a anunțat că este însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Micuțul Han a venit pe lume în anuarie 2020 și le-a adus mare bucurie părinților săi. Iar la câteva luni după nașterea celui de-al doilea băiețel Berguar Korel a anunțat că așteaptă din nou un bebeluș, care de această dată este o fetiță. A fost cea mai mare veste pentru celebra actrița care își dorea enorm și o fetiță. Astfel, la 38 de ani, Berguzar Korel a devenit de trei ori mămică.
Micuța Leyla a venit pe lume pe 3 noiembrie și este mică vedetă a familiei Ergenc, deoarece a fost așteptată cu mare nerăbdare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Prima imagine cu bebelușul celebrilor actori Berguzar Korel și Halit Ergenc! Cum arată micuța Leyla la doar trei săptămâni de la naștere!

De curând, celebra actrița a publicat pe contul ei de Instagram, anunțul că a primit din partea fanilor săi un dar minunat. Potrivit viatacuaromadecafea.com, aceștia au acumulat suma necesară pentru amenajarea unei camere speciale de studiu pentru copiii din centrul din Mardin, care aparține de Asociației de Combatere a Abuzului asupra Copiilor (UCIM).

Gestul lor inedit a fost realizat cu ocazia împlinirii a 40 de zile de la nașterea micuței Leyla.
Iar Berguzar Korel a fost foarte fericită și încântată de gestul lor măreț și a ținut să le transmită acestora un mesaj de mulțumire pe contul ei de socializare.

"Turcia, Rusia, Bulgaria, Franța, Tunisia, Oman, Cehia, România, Georgia, Argentina, Peru, Uruguay… Uneori mă întreb, ce am făcut de oameni cu inimă de înger, din toate colțurile lumii, mi-au devenit familie… Ați adus o mare fericire familiei mele și, cel mai important, copiilor noștri. Cea mai mare dorință a mea, este aceea că să nu sufere copiii. Să nu-i atingă nimeni cu răutate", a scris Berguzar Korel, potrivit viatacuaromadecafea.com

Citeste si: Berguzar Korel, prima apariție după ce a devenit mămică pentru a treia oară! Incredibil cum arată celebra actrița la doar câteva zile de la naștere!