Berguzar Korel, prima apariție după ce a devenit mămică pentru a treia oară! Incredibil cum arată celebra actrița la doar câteva zile de la naștere!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 nov 2021, 13:48
berguzar korel Foto(5)

Berguzar Korel si Halit Ergenc, parinti pentru a treia oara!

Sursa: Instagram Berguzar Korel

Berguzar Korel este de trei ori mămică! Îndrăgită actrița este în culmea fericirii alături de soțul ei!

Renumiții și indragitii actori Berguzar Korel și Halit Ergenc sunt în culmea fericirii deoarece pe dată de 3 noiembrie 2021 a venit pe lume fetiță lor, Leyla, cel de-al treilea copil al familiei. Cei doi soți sunt extrem de fericiți și împliniți că au devenit părinți pentru a treia oară însă mai cu seama pentru că au în sfârșit și o fetiță, așa cum își doreau de mult timp.

Destinul avea să ii surprindă și să le îndeplinească cea mai mare dorința a vieții lor și astăzi sunt o familie mare și unită!

Berguzar Korel, prima apariție după ce a devenit mămică pentru a treia oară!

Celebrii Berguzar Korel și Halit Ergenc formează unul dintre cele mai reușite și longevive cupluri de actori din Turcia. Cei doi s-au cunoscut în anul 2006 pe platourile de filmare ale serialului 1001 de nopți, în care au jucat rolurile principale și s-au îndrăgostit iremediabil.

Iar trei ani mai târziu, după încheierea filmărilor pentru serialul 1001 de nopți, cei doi au decis să își unească destinele și să devină o familie. Iar viață i-a recompensat cu trei copii frumoși și sănătoși, formând astăzi o familie mare și unită, așa cum și-au dorit mereu.

În urmă cu aproximativ o săptămâna, presă din Turcia anunță că celebra Berguzar Korel a adus pe lume cel de-al treilea copil, Leyla, o fetiță sănătoasă, care a adus mare fericire întregii familii.

De curând, îndrăgită actrița a publicat pe contul ei de socializare un mesaj amplu de mulțumire pentru tot sprijinul pe care l-a simțit din partea oamenilor dragi și din partea vieții în toată această perioada.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Berguzar Korel, aparitie uluitoare la petrecerea Baby Shower! Cum arata celebra actrita cu doar cateva zile inainte de a aduce pe lume cel de-al treilea copil!

"Leyla a venit chiar în ziua în care trebuia să vină. În ciuda nerăbdării mele caracteristice, parcă a vrut să-mi arate, din primul moment în care a deschis ochii către viață, atât prin venirea ei cât și prin sincronizare, că nu prea va fi totul sub controlul meu.

Sunt parcă ieșită dintr-un lung și greu maraton.
Un pic obosită, un pic îngrijorată, foarte confuză și fericită. Slavă Domnului, eu și Leyla suntem sănătoase! Vă mulțumesc tuturor pentru urări, rugăciuni, mesaje și, cel mai important, pentru că existați! Toate acestea ne-au dat putere. Sunt mulți oameni cărora trebuie să le mulțumesc! Vă spun de acum că așa va trece această săptămână!
Dar cel mai mult, ÎȚI MULȚUMESC ȚIE, VIAȚĂ.
Pentru tot!"
, a scris celebra actrița Berguzar Korel pe pagină să de socializare, potrivit viatacuaromadecafea.com

Citeste si: Celebrii actori Berguzar Korel și Halit Ergenc, în culmea fericirii! Astazi a venit pe lume fetiță lor Leyla!