Berguzar Korel (Sehrazat din serialul "1001 de nopti"), aparitie uluitoare pe covorul rosu, la Istanbul! Iata la bratul carui coleg de breasla a stralucit frumoasa actrita!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 sep 2020, 17:15
video Foto(11)

Berguzar Korel a participat la lansarea celui mai recent film in care joaca alaturi de celebrul si carismaticul Engin Akyurek.

Berguzar Korel si Engin Akyurek au participat ieri la proiectia speciala de Ziua Indrăgostitilor a filmului "Bir Ask Iki Hayat"/"O dragoste. Două Vieti" care de azi ruleaza in cinematografe.


Frumoasa actrita a ales sa poarte o rochie neagra, din piele, cu un decolteu ravasitor, care ii sublinia silueta de invidiat.

La marele eveniment au venit si multi fani din strainatate.

Atat admiratori inversunati ai frumoasei Berguzar Korel, cat si ai lui Engin. Cei doi actori au facut multe selfie-uri si s-au bucurat de momentele foarte frumoase.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cei de la "BerguzarKorelUniversalFanClub" au fost în sala, dar nu au reusit sa se fotografieze cu actrita, dar Berguzar Korel a redistribuit postarea lor pe Instagram adresându-le cuvinte calde:

"Draga mea familie @berguzarkoreluniversalfanclub. Familia mea frumoasă cu oameni veniți, la proiecția filmului nostru, din străinătate, din afara orașului, oameni care mă iubesc și îmi sunt alături. Cu toții, fiecare în parte contați atât de mult pentru mine! Vă mulțumesc mult că nu m-ați lăsat singură, că mă faceți mereu să simt iubirea și sprijinul vostru.

Ce bine că existați! Vă iubesc foarte mult!", a scris Berguzar pe contul ei de socializare.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.