Berguzar Korel şi Halit Ergenc aşteaptă un copil!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 18:53

Povestea lor de dragoste cu multe urcuşuri şi coborâşuri cunoşte cea mai frumosă împlinire

Cu ocazia conferinţei de presă susţinută de Berguzar Korel şi Halit Ergenc imediat după ceremonia de căsătorie ce a avut loc pe 7 august în decorul de vis oferit de luxosul hotel Les Ottomans, din staţiunea Kurucesme, fericitul cuplu a confirmat vestea: Berguzar este însărcinată în 3 luni. Speculaţii privind o posibilă sarcină au existat încă de la anunţarea logodnei celor doi actori.

Berguzar Korel şi Halit Ergenc au recunoscut public că formează un cuplu la sfârşitul lunii ianuarie a.c.,

aceasta după ce la începutul lunii decembrie 2008, cei doi împreună cu Ceyda Duvenci şi soţul ei, omul de afaceri Engin Akgun, au fost împreună la Paris.

Idilă pe platourile de filmare
Idila celor doi a început pe platourile de filmare ale serialului 1001 de nopţi, iar presa turcă a speculat la acea vreme posibila lor relaţie, lucru negat însă de ambii.

În iulie 2008, Halit Ergenc s-a căsătorit cu frumoasa şi mai tânăra Gizem Soysalli. Absenţa partenerei sale din 1001 de nopţi de la nunta sa a fost pe larg comentată în presă. În august 2008, Berguzar şi Halit au fost martori la nunta Ceydei Duvenci cu alesul inimii sale, Engin Akgun.

Despărţiri succesive, lacrimi şi multe speculaţii
În octombrie 2008, după o relaţie de 2 ani, Berguzar a făcut publică despărţirea sa de fermecătorul dansator şi coregraf turc Tan Sangturk.

Motivele despărţirii nu au fost făcute publice, dar au rămas câteva declaraţii înduioşătoare făcute de Tan pe această temă. Au existat voci în presa turcă conform cărora Tan ar fi avut o aventură cu partenera sa de pe platourile de filmare, frumoasa actriţă Fatos Kasabal. Zvonul a fost negat cu vehemenţă. O lună mai târziu, în noiembrie 2008, la doar câteva luni de la nunta sa, Halit Ergenc a anuţat divorţul.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Această

poveste de dragoste presărată cu multe momente frumoase, despărţiri, lacrimi şi nenumărate speculaţii, a cunoscut pe 7 august a.c. împlinirea printr-o căsătorie a celor doi protagonişti principali, Berguzar Korel şi Halit Ergenc. Citeşte mai multe detalii despre nunta celor doi îndrăgiţi actori.

 

 

Taguri: