Berguzar Korel și Halit Ergenc, decizie radicală! Ce anume au hotărât cei doi actori pentru familia lor!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 ian 2022, 13:36
Berguzar Korel si Halit Ergenc Foto(4)

Berguzar Korel si Halit Ergenc, doi actori talentati si apreciati in Turcia 

Sursa: Instagram Berguzar Korel

Cei doi soți Berguzar Korel și Halit Ergenc au luat o decizie incredibilă pentru familia lor, la scurtă vreme de la nașterea celui de-al treilea copil!

Celebrii Berguzar Korel și Halit Ergenc sunt doi dintre cei mai talentați și apreciați actori ai momentului în Turcia. Numeroasele roluri jucate în seriale de excepție le-au adus celor doi actori mari succese și multe premii și distincții importante de-a lungul celor aproape douăzeci de ani de carieră. Deși sunt extrem de iubiți de publicul din Turcia, recent, Berguzar și Halit au luat decizia neașteptată de a se mută împreună cu cei trei copii ai lor într-o țară din Europa.

Berguzar Korel și Halit Ergenc, decizie radicală!

Indragitii actori Berguzar Korel și Halit Ergenc s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului 1001 de nopți, în anul 2006, când au jucat pentru prima dată împreună în roluri principale, ce le-au adus primul mare succes în carieră. La scurt timp, iubirea lor din serial s-a transpus și în viață reală, astfel aceștia au devenit un cuplu și s-au afișat în public fără să le pese de ce vor spune cei din jur.

În anul 2009, cei doi actori au decis să își unească destinele și să formeze o familie. Minunatul eveniment a avut loc într-o locație de poveste din Istanbul, în prezența rudelor, prietenilor și a colegilor de breaslă. Un an mai târziu a venit pe lume primul lor copil, căruia i-au ales numele de Ali și în ciuda faptului că și-au dorit o familie mare, cei doi actori s-au dedicat apoi mulți ani profesiei lor și n-au mai reușit să își îndeplinească acel vis.

În anul 2019 însă, actrița Berguzar Korel a anunțat că așteaptă al doilea copil al familiei și este extrem de fericită alături de soțul ei și de micul Ali. La doar un an de la venirea pe lume a micuțului Han, celebrii actori au mai dat o veste minuanta fanilor lor, despre faptul că așteaptă și pe cel de-al treilea copil. De acesta dată visul de a avea și o fetiță s-a îndeplinit pentru cei doi soți, iar micuța Leyla a venit pe lume spre finalul anului 2021 și le-a adus mare fericire părinților

ei.

De curând, soții Berguzar Korel și Halit Ergenc au făcut din nou un anunț important și în același timp tulburător pentru fanii lor. Potrivit viatacuaromadecafea.com, aceștia au decis să se mute împreună cu cei trei copii în Londra, acolo unde deja l-au înscris la școală pe Ali, fiul lor cel mare. Presă din Turcia a subliniat și faptul că cei doi actori nu și-au vândut casă din Istanbul, deorece vor reveni acolo atunci când vor fi solicitați pentru un nou proiect de televiziune, însă și-au cumpărat o casă și în capitală Marii Britanii pentru a locui cu

cei trei copii. În urmă cu două zile, Berguzar Korel a publicat pe contul ei de socializare o imagine în care se află deja la Londra, în timp ce cumpără un buchet de flori și a scris un scurt mesaj.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Același loc, cu două mici diferențe (referindu-se la nașterea micuților Han și Leyla) îți mulțumesc, viață", a scris Berguzar Korel, potrivit viatacuaromadecafea.com

Citeste si: Celebra actriță Berguzar Korel, mărturisiri tulburătoare despre cea de-a treia naștere, care a fost extrem de dificilă și riscantă!

Citeste si: Ce mai fac îndrăgiții actori din serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, la zece ani de la încheierea filmărilor! Iată cât de mult s-au schimbat!