Berguzar Korel si Halit Ergenc, protagonistii serialului "Patria mea esti tu", primele declaratii dupa ce au devenit parinti pentru a doua oara! Iata cum arata indragita actrita dupa cea de-a doua nastere!

Autor: D.I.
Actualizat: 27 ian 2021, 16:35
video Foto(7)

Berguzar Korel si Halit Ergenc sunt doi dintre cei mai indragiti actori din Turcia.

Berguzar Korel si Halit Ergenc, primele declaratii dupa ce au devenit parinti pentru a doua oara! Celebrii actori Berguzar Korel şi Halit Ergenc au fost văzuți, după o lungă perioadă de timp, prinși in traficul de pe malul Bosforului.

Berguzar Korel si Halit Ergenc, primele declaratii dupa ce au devenit parinti pentru a doua oara!

Cei doi actori au stat de vorbă cu reporterii prezenți, dar Halit Ergenç le-a reamintit că nu vor ca Ali să apara in materialul filmat.

Ali, baiatul in varsta de zece ani al cuplului, era pe bancheta din fata, alaturi de tatal lui, iar micutul Han era, pe bancheta din spate, langa mama sa.

Intrebat cum se simte, Halit Ergenc a spus ca bine si a glumit comparandu-se cu personajul din "George of the Jungle". In ceea ce priveste pandemia de coronavirus, acesta a spus că nu a trecut încă și vor vedea ce se va întâmpla, dar, ca pentru toată lumea, e o perioadă dificilă însă nu au fost bolnavi.

Acesta a mai spus că în perioada aceasta au stat mai mult în casă

Devenit tată pentru a doua oară, reputatul actor a spus că tuturor celor care isi doresc, le ureaza sa aiba parte de acest sentiment. In vreme ce Berguzar Korel a salutat reporterii si a spus ca totul e bine.

La scurt timp, Berguzar Korel a postat un mesaj prin care a mulțumit reporterilor pentru comportamentul adecvat.

"După o lungă perioadă de timp, ne-am întâlnit într-un mod surprinzător cu prietenii din presă. Le mulțumim foarte mult că au răspuns în cel mai atent mod cu putință sensibilității noastre în privința copiilor noștri. Atenția dumneavoastră este pentru noi foarte valoroasă, dragi prieteni reporteri și echipa emisiunii Magazin Hattı de la TV100.", a spus Berguzar Korel pe contul ei de socializare.

(sursa: viatacuaromadecafea.com)

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Anul acesta, pe 9 martie, a venit pe lume micutul Han Ergenç, al doilea copil al celebrului cuplu Halit Ergenç şi Bergüzar Korel, după zece ani de la nașterea fratelui său Ali.


Presa din Turcia a scris ca baietelul a avut la nastere 3.5 kg și 51 cm si a primit nota zece, fiind un copil perfect sanatos. Starea de sanatate a mamei este foarte buna, aceasta ocupandu-se deja indeaproape de fiul ei.
Cei doi fericiti parinti au ales un nume aparte pentru fiul lor, "HAN", care in limba turca are semnificatia de "conducător". Hanul era un conducător al tătarilor (din zona Crimeei).

Citeste si: Cevdet recastiga increderea generalului grec Filippos, insa se confrunta cu furia neasteptata a lui Leon! Va razbuna sau nu tanarul, moartea tatalui sau? Afla ce se va intampla intr-un nou episod din "Patria mea esti tu", ASTAZI, de la 22:00, la Kanal D!

Citeste si: Celile Toyon, mama generalului Cevdet, din „Patria mea esti tu!”: "Este un exemplu pentru toata lumea!"

Citeste si: Halit Ergenc, o cariera stralucita! De pe scena Operei, la roluri in productii de succes datorita carora a cunoscut celebritatea! "Actoria este o calatorie emotionala pentru mine!"

Berguzar Korel si Halit Ergenc formeaza unul dintre cele mai frumoase si longevive cupluri din Turcia

Indragitii actori Halit Ergenc (46 de ani) si Berguzar Korel (34 de ani), pe care i-ati cunoscut in serialul "1001 de nopti" formeaza unul dintre cele mai frumoase si solide cupluri din Turcia. Cei doi s-au indragostit chiar pe platourile de filmare de la serialul mai sus mentionat, iar in 2009 au decis sa se casatoreasca.

La scurt timp, dupa ce s-au cunoscut si s-au indragostit pe platourile de filmare, Halit Ergenc si Berguzar Korel au decisa sa-si uneasca destinele pentru totdeauna si sa devina o familie fericita. Cei doi actori au organizat o nunta mare intr-o locatie de poveste, Hotelul "Les Ottomans" din cartierul Besiktas, din Istanbul, unde, in prezenta a peste 350 de invitati au spus cuvantul magic "da" si au devenit o familie fericita.
Citeste continuarea aici