Berk Atan, actorul din serialul “Poveste din Anatolia”, greutăți la început de drum: “Erau zile când întindeam un cearșaf pe jos și dormeam pe el”

Autor: Lavinia Medrea

În spatele personajului Tanner din serialul „Poveste din Anatolia”, difuzat de luni pana vineri, la ora 20:00, la Kanal D, se află Berk Atan, un actor cu o poveste de viață remarcabilă.

Serialul, o poveste emoționantă despre iubire, legături de familie și lupta pentru îndeplinirea unui vis, va aduce în prim-plan personaje puternic conturate în jurul unor valori umane esențiale: sinceritate, prietenie și unitate.

Citește și: Taner se teme că Dilek își va continua relația cu logodnicul ei.Vezi online live episodul 4 al serialului “Poveste din Anatolia”, începând cu ora 20:00, la Kanal D

Berk Atan, greutăți la început de drum

Protagonistul acestei povești captivante este Taner, un tânăr inventator care, alături de verii săi, se confruntă cu diverse obstacole în drumul spre împlinirea visurilor sale. Berk Atan, actorul ce îi dă viață acestui personaj, este deja cunoscut telespectatorilor români din serialul „Gunes”. Iubirea este cea care îi dă putere tânărului inventator pentru a face față provocărilor de tot felul.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Citește și: Cine este și câți ani are Zahide Kaya din serialul Poveste din Anatolia! Iată cum arată celebra actriță Ecem Özkaya în postura de mamă, dincolo de platourile de filmare

"Taner este un tânăr naiv, dar care nu a renunțat niciodată la visurile sale. Se confruntă cu dificultăți, dar nu se lasă învins. Într-un fel, mă regăsesc în modul său de a fi. Și eu am întâmpinat obstacole în timp ce urmăream să-mi îndeplinesc un vis, acela de a deveni actor, pe când aveam 20 de ani. Țin minte că atunci când am ajuns pentru prima dată la Istanbul, nu aveam un spațiu propice în care să mă odihnesc, locuiam într-o casă, dar în condiții improprii; erau zile când pur și simplu întindeam un cearșaf pe jos și dormeam

pe el. Sunt convins că în Taner se regăsesc mulți copii și tineri talentați care trăiesc în zone izolate și care, în ciuda dificultaților, reușesc să își îndeplinească visurile crezând în ele si luptând pentru ele", a declarat Berk Atan.

Cine este Berk Atan?

La vârsta de 32 de ani, chipeșul actor originar din Izmir, dintr-o familie cu rădăcini bosniace, și-a început cariera visând să devină fotbalist, ca și tatăl său, care a jucat pentru echipele Altay și Altınordu din Izmir.

Totuși, înca din copilărie și-a dat seama că o carieră în fotbal nu îi satisface aspirațiile.

Destinul său a luat o turnură decisivă în 2012, când a câștigat titlul de "Cel mai bun model" al Turciei. Acest moment a marcat începutul carierei sale în actorie și modelling, aducându-i faimă. În 2013, a obținut primul său rol în serialul "Her Şey Yolunda", urmat de apariții în seriale precum "Güneşin Kızları", "Dayan Yüreğim", "Cennetin Gözyaşları", și în lungmetrajul "Tahin Pekmez".

Cu două premii pentru "Cel mai bun actor", pentru rolul din serialul "Günes”, difuzat de Kanal D, Berk Atan și-a continuat studiile de actorie la Facultatea de Arte Plastice, Departamentul de Actorie, al Universității Beykent. In prezent, Berk Atan face parte din galeria celor mai îndrăgiti tineri actori turci.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.