Berk Atan, unul dintre actorii din “Gunes”, hartuit de o fana

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 14 iul 2022, 10:25

Berk Atan, cel care il interpreteaza pe Savas in serialul “Gunes”, difuzat la Kanal D in fiecare luni si marti, de la ora 20:00, a marturisit ca in urma mai multor concursuri de modelling castigate, a fost remarcat rapid de producatorii de film din Turcia.

A acceptat fara sa stea pe ganduri propunerea de a-l interpreta pe chipesul barbat care se indragosteste de una dintre fiicele lui Gunes. A vazut in acest rol sansa vietii lui.

“Am ramas surprins cand mi-au propus sa joc in acest serial pentru ca nu ma asteptam sa fiu remarcat asa de repede. Este un rol care mi se potriveste perfect, ma simt ca pestele in apa deoarece cum sunt pe platoul de filmare, la fel ma comport si in  viata de zi cu zi.

Aceasta propunere a fost o oportunitate uriasa pentru mine”, spune Berk Atan.

Actorul face furori nu numai prin randul telespectatoarelor din Turcia, ci cucereste si inimile colegelor de pe platoul de filmare, dupa cum povesteste chiar el.

“Se zvoneste ca unele fete cu care colaboram pentru serialul "gunes" mi-au dat si un nume de cod atunci cand vobesc despre mine; sunt Adonis ”,

marturiseste amuzat Berk Atan.

Surse din anturajul actorului au povestit ca o admiratoare mai insistenta l-a asteptat o zi intreaga pe platourile de filmare si i-a sarit in brate acestuia. Initial, barbatul a crezut ca este o farsa facuta de colegi. Actorul a primit mai multe mesaje insistente pe retele de socializare in care o femeie incerca sa il determine sa petreaca cu ea cateva zile pe o insula exotica.

Berk Atan, coplesit de atentia admiratoarelor, spune ca este constient nu atat de puterea farmecului sau, cat de bunavointa si de generozitatea telespectatoarelor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ma simt flatat ca atatia oameni imi scriu, ma simpatizeaza, le multumesc tuturor.

Lor le datorez succesul meu!”, spune actorul.

Pe Berk Atan il puteti urmari in fiecare luni si marti, de la ora 20:00, in serialul “Gunes”, interpretandu-l pe chipesul Savas.