Berna a iesit cu bine din operatie! De ce a ajuns fosta concurenta Puterea dragostei in spital

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 22 oct 2020, 11:31
Bernadette Foto(4)
Berna a suferit o interventie chirurgicala

Berna, fosta concurenta Puterea dragostei a suferit o interventie chirurgicala si se afla internata in spital. Primele declaratii ale blondinei, dupa operatie.

Berna, fosta concurenta Puterea dragostei este in spital, dupa ce a suferit o operatie chirurgicala. Blondina a iesit cu bine din sala de operatii si este in repaus, la pat.

De ce a ajuns Berna in spital

In urma cu cateva ore, Berna a intrat pe Instagram si le-a spus fanilor ei ca in cateva momente va intra in operatie pentru implant mamar.

Citeste si: Berna, mesaj pentru Philip după ce s-au despărțit: "Când am văzut cu cine m-ai înșelat..."

Dupa ce a iesit din operatie, Berna a intrat din nou pe Instagram si le-a spus fanilor ei cum se simte si cum au decurs lucrurile.

" Am iesit din operatie si inca sunt putin ametita, dar ma simt bine! Doamnea ajuta! Ma bucur ca sunt ok.

Abia astept sa revin cu mai multe vesti si sa vedeti rezultatul. Dragii mei, sa stiti ca implantul meu mamar este cel mai bun si l-am facut la cel mai bun doctor. Ma simt chiar bine, multumesc lui Dumnezeu! Va multumesc pentru mesaje si ii multumesc si doctorului meu ca am trecut cu bine peste asta. Va multumesc si voua pentru sustinere!
"

Citeste si: Berna a renunțat la inelul de logodnă și a făcut anunțul despre Philip: "Este un fost!" Are dovada clară ca el a înșelat-o!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum si-a petrecut Berna seara, in spital

Si daca tot se simtea bine, spre bucuria tuturor, Berna a decis sa-si petreaca seara in spital intr-un mod placut, fiind nevoita sa ramana in pat, ca sa se recupereze cat mai repede. Asa ca blondina s-a uitat la tv, pe Kanal D si a urmarit serialul "Nemilosul Istanbul", al carei fan este si ea.

In ultima perioada de timp sunt multe schimbari in viata fostei concurente Puterea dragostei si dupa despartirea dureroasa de Philip, Berna pare sa fie pe drumul cel bun si sa se simta in sfarsit fericita.

Recent, Berna si Bianca s-au impacat, dupa o perioada destul de lunga in care cele doua nu au mai tinut legatura. Ruptura dintre cele doua foste concurente Puterea dragostei, care erau nedespartite cat timp au fost in Turcia s-a produs chiar la Marea Finala Puterea dragostei, cand Berna a acuzat-o pe Bianca de tradare, cand i-a

promis ei trofeul si apoi s-a razgandit declarand ca i-l va da lui Ligi. 

Impacare cu dezvaluiri

Cele doua au ingropat securea razboiului si s-au impacat, unite fiind de o veche prietenie, dar si de faptul ca fiecare intelege suferinta celeilalte, dupa ce s-au despartit de iubitii cu care au plecat de la Puterea dragostei.

Atat despre Berna, cat si despre Bianca, toata lumea credea ca vor trece la urmatorul nivel in relatiile lor si ca se vor casatori cu iubitii lor, Philip, respectiv Livian. Dar iata ca viata are mereu surprize, iar cele doua fete sunt acum singure si dezamagite.

citeste continuarea aici

Citeste si: Cum arata Ligi dupa o noua interventie estetica? Fosta concurenta Puterea dragostei s-a ales cu o vanataie