Berna a îmbrăcat rochia de mireasă. Cum arată fosta concurentă de la Puterea Dragostei?

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 20 aug 2020, 09:39

A fost cerută în căsătorie de Philip, iar cei doi fac deja planuri pentru nuntă, motiv pentru care Berna a îmbrăcat acum rochia de mireasă. Cum arată?

Berna și Philip s-au cunoscut la Puterea Dragostei și chiar dacă au trecut prin multe de-a lungul timpului, relația lor a depășit orice barieră, astfel că cei doi s-au logodit și au planuri serioase de viitor.

Cum arată Berna în rochie de mireasă?

Cu o siluetă subțire și un chip angelic, Berna a fost asemănată de multe ori cu o păpușă Barbie, compliment care nu a făcut decât să o bucure pe fosta concurentă de la Puterea Dragostei.

Deși nunta cu Philip nu este programată pentru acest an, Berna știe cât de important este ca în ziua cea mare să poarte rochia perfectă, astfel că acum a realizat o ședință foto în rochie de mireasă. 

Citeste si: Berna, mai dezamăgită ca niciodată: "Mi se întâmplă să fiu trădată..." Ce a pățit?

Ținuta cu un decolteu adânc, cu pietre prețioase și perle i-a pus în valoare silueta Bernei, iar întregul look a fost completat de un machiaj care a evidențiat zona ochilor.

Berna s-a declarat mulțumită de rezultatul final pe care l-a obținut în urma colaborării cu un celebru stilist, astfel că nu ar fi exclus ca acesta să se ocupe și de rochia de mireasă pe care o va purta în ziua nunții cu Philip.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Berna a fost cerută în căsătorie în timp ce se afla în Turcia, chiar înainte de sfârșitul sezonului cu numărul 2 al emisiunii Puterea Dragostei. Momentul a fost unul emoționant, iar Philip cu greu și-a putut găsi cuvintele pentru a-i adresa iubitei lui marea întrebare.

Citeste si: Berna, o noua interventie estetica! Fosta concurenta de la Puterea dragostei a suportat totul fara teama! Iata cum a fost surprinsa tanara la clinica!

Ajunși acasă, Berna și Philip își continuă povestea de dragoste, cei doi având planuri serioase de viitor. Se pare că cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei vor face nunta anul viitor. Mai mult decât atât, Berna a dezvăluit că este nerăbdătoare să devină mamă, însă atât ea, cât și Philip își doresc să facă totul ca la carte, astfel că nu se grăbesc deloc, ci așteaptă ca timpul să le rezolve pe toate.

Citeste si: Berna de la Puterea Dragostei visează la o nuntă mare! Fosta concurentă așteaptă cu sufletul la gură marele eveniment!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.