Berna de la "Puterea dragostei 1" le-a pregătit fanilor o surpriză de proporții! Toată lumea a rămas șocată când a aflat

Autor: R.V.

A devenit celebră pentru că a fost prezentă în ultima parte a primului sezon "Puterea dragostei".

Berna, căci despre ea vorbim, a reușit să adune o mulțime de fani și de urmăritori pe rețelele de socializare în urma apariției în competiția matrimonială. Deși nu și-a găsit sufletul pereche la "Puterea dragsotei 1", Berna a fost o prezență simpatică în emisiune și s-a împrietenit cu toți concurenții.

Citeste si: Ce face Bianca de la "Puterea dragostei 1" când s-a întors în România? Uite cu ce își ocupă timpul

Acum că lumea o știe și nu se mai află în show-ul matrimmonial, Berna a prins microbul televiziunii și nu mai poate sta departe de atenția publicului. Astfel se face ca va apărea într-un videoclip al unui cântăreț de manele. A anunțat acest lucru personal, pe profilul său de Instagram, iar fanii săi s-au bucurat de surpriza preătită de frumoasa Berna.

Citeste si: Incredibil! De ce poartă mereu Mr. Livian de la "Puterea dragostei 2" un pantof alb și unul negru

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iată postarea în care anunță marea surpriză:

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Vom filma cea mai tare melodie!❤️ @sorinaceugea @danezu_official #hairstyle @georgealin1210 #makeupartist @make.up.by.georgiana.banila

A post shared by Berna (@bernadettebrn) on