Berna, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, cadou fabulos de Crăciun din partea iubitului. Ipostaza în care au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 26 sep 2022, 02:10

Berna, fosta concurentă de la Puterea Dragostei

Sursa: Instagram Berna

Berna, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, iubește din nou și este răsfățată de noul iubit cu cadouri scumpe. Ce a primit de Crăciun și în ce ipostază a fost surprinsă alături de noul iubit?

Berna și-a căutat sufletul pereche la Puterea Dragostei și deși părea că a găsit bărbatul perfect și au fost pe punctul de a forma o familie, cei doi s-au despărțit ulterior. După o perioadă de pauză, acum, Berna are o nouă relație și pare mai fericită ca niciodată. Cu ce cadou scump a răsfățat-o iubitul de fosta concurentă de la Puterea Dragostei?

Berna, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, surpriză de proporții din partea noului iubit. Ce cadou i-a făcut de Crăciun?

Dacă până acum a fost destul de discretă cu privire la viața ei personală, de Crăciun, Berna a decis să le împărtășească prietenilor virtuali fericirea pe care o trăiește. După ce și-a petrecut Ajunul Crăciunului în club alături de noul iubit, Berna le-a dezvăluit urmăritorilor de pe instagram ce cadou fabulos a primit din partea acestuia. Ei bine, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a postat pe instagram o fotografie în care apare purtând pe deget un inel masiv, cu foarte multe pietre prețioase.

Berna a ținut să îi mulțumească iubitului pentru acest cadou spectaculos și i-a declarat iubirea în public.

Citeste si: Berna, terorizata de Philip de cand si-a facut iubit: "Mi-e teama ca ma omoara"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Berna de la Puterea Dragostei a fost surprinsă în club alături de noul iubit. Cei doi nu își mai ascund povestea de iubire, ci se afișează tot mai des în public, semn că sentimentele dintre ei sunt din ce în ce mai puternice. Berna s-a filmat în timp ce se săruta cu noul iubit și a postat imaginile pe contul de instagram.

Berna și Philip de la Puterea Dragostei s-au despărțit definitiv

Berna a avut o relație cu Philip, bărbatul pe care l-a cunoscut la Puterea Dragostei. Povestea începută în casa iubirii a culminat cu o cerere în căsătorie, cei doi tineri fiind convinși că își doresc să își petreacă tot restul vieții împreună.

Deși s-au logodit și s-au mutat împreună, ulterior, între cei doi au apărut și primele probleme.

Gelozia se pare că a fost principalul motiv de ceartă, iar după ce au încercat să își salveze relația de mai multe ori, în cele din urmă, Berna și Philip au rupt logodna și s-au despărțit definitiv. Prietenii virtuali ai celor doi au sperat multă vreme într-o împăcare, însă fără succes. 

Citeste si: Bomba! Cine este noul iubit al Bernei de la Puterea dragostei. Fosta concurenta, dezvaluiri socante despre fostul iubit, Philip

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.