Berna jubileaza! Ligi si Philip s-au despartit. Vorbe grele aruncate de cele doua fete de la Puterea dragostei

Autor: L.S.
Actualizat: 02 mar 2020, 18:21

Relatia dintre Ligi si Philip s-a incheiat, iar Berna jubileaza! Ce au de impartit cele doua concurente? S-au aruncat vorbe grele

Ligi si Philip s-au incheiat relatia. Cei doi nu s-au prea inteles si se pare ca trecutul le-a pus bete in roate in incercarea de a fosrma un cuplu. Insa Berna se bucura foarte tare ca cei doi nu mai sunt impreuna.

Citeste si: Mesajul dur al lui Rusu de la "Puterea dragostei" dupa despartirea de Roxana Printesa Ardealului: "Sa n-ai incredere in femei"

Citeste si: Soc pentru fanii "Puterea dragostei"! Bogdan Mocanu si Loredana Chivu, impreuna! "S-au sarutat"

Philip a recunoscut ca la inceput isi dorea sa se poata apropia de o fata, insa acum se vede curtat de Berna. Berna a sarit in sus de bucurie si nu s-a sfiit de loc sa spuna ca ei ii place de Philip. Pe de alta parte, Diana s-a oferit sa-l consoleze pe Philip in aceste momente.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dar iata ce reactie au avut cele doua fete, atunci cand Andreea Mantea a intrebat de ce nu a mers relatia lui Philip cu Ligi:

Citeste si: Roxana si Turcu, un nou conflict violent! Ea ar fi atrasa de prietenul lui Turcu, Catalin: "S-au BATUT rau de tot"

Citeste si: Ligi si Catalin, razboi la Puterea dragostei. Ligia nu iarta si nu uita: "Era agresiv. Este exact cum am crezut!"

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.