Berna, mesaj pentru Philip după ce s-au despărțit: "Când am văzut cu cine m-ai înșelat..."

Autor: Amalia Georgescu
Berna, fosta concurentă de la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Cei care le-au urmărit povestea de iubire la Puterea Dragostei se așteptau la o nuntă, dar se pare că evenimentul nu va mai avea loc, având în vedere că Berna și Philip s-au despărțit. Ce mesaj a postat Berna pe instagram?

Berna și Philip păreau unul dintre cele mai solide cupluri formate în casa Puterea Dragostei, având în vedere că cei doi au ajuns să se logodească și să își facă planuri de nuntă. Cu toate acestea, relația lor a ajuns acum la final, Berna făcând anunțul în direct, la Teo Show.

Berna, atac la adresa lui Philip după ce acesta ar fi înșelat-o

Berna a venit în platoul emisiunii Teo Show și a povestit că trece prin momente grele după ce a descoperit că Philip ar fi înșelat-o. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei susține că are dovada clară a infidelității lui Philip, acesta fiind filmat în club alături de o domnișoară. Convinsă că Philip s-a sărutat cu o altă femeie, Berna a decis să pună punct relației, iar lucrurile par destul de serioase de această dată, având în vedere că a renunțat și la inelul de logodnă pe care l-a primit de la Philip în timp ce erau în Turcia.

După ce a anunțat că ea și Philip s-au despărțit, Berna a postat un mesaj pe contul personal de instagram. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei nu a ezitat să își atace fostul iubit făcând referire la cea cu care se presupune că ar fi înșelat-o

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Când am văzut cu cine m-ai înșelat, chiar mi-am dat seama că moartea ne-a despărțit.", este mesajul pe care Berna l-a postat la story, pe instagram.

În timp ce Berna a venit la tv și a vorbit despre problemele dintre ea și Philip, fostul concurent de la Puterea Dragostei nu a făcut declarații în legătură cu acest subiect, preferând să păstreze tăcerea pentru moment.

Nu este pentru prima oară când cei doi ajung în pragul despărțirii, iar ca de fiecare dată, principalul motiv este gelozia. Deși Berna a dezvăluit că de această dată despărțirea este una definitivă, rămâne de văzut dacă cei doi vor puterea depăși acest moment dificil și vor merge mai departe cu planurile de nuntă.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.