Berna si Philip au de gand sa faca pasul cel mare? Berna isi cauta rochie de mireasa! Iata ce anume a aparut pe contul de socializare al concurentei de la "Puterea dragostei"!

Author: D.I.
Actualizat: 10 iul 2020, 13:42
Foto(7)

Berna fost una dintre cele mai echilibrate concurente din primul sezon al show-ului matrimonial "Puterea dragsotei", dar a facut o impresie buna si acest sezon.

Bernadette este model si adora sa fie fotografiata. Micuta de statura si cu un aer inocent, Bernadette se transforma intr-o adevarata bomba sexy cand renunta la haine.

Citeste si: Marius de la "Puterea dragostei", primele imagini dupa ce a recurs la o noua reconstructie dentara! Iata cum arata acum, iubitul Andreei Pirui!

Berna are 22 de ani, este din Targu-Mures si a recunoscut ca a venit in casa "Puterea dragostei" pentru a-si gasi un partener.

Daca in primul sezon al emisiunii nu a reusit sa isi intalneasca jumatatea ideala, de aceasta data, frumoasa blondina s-a indragostit iremediabil de Philip, unul dintre cei mai carismatici concurenti din casa "Puterea dragostei".

Cei doi s-au cunoscut in cadrul emisiunii si chiar daca la inceput nu s-a infiripat nimic intre ei, treptat au simtit o chimie aparte si s-au apropiat din ce in ce mai mult, formand unul dintre cele mai reusite cupluri ale sezonului.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Livian a făcut anunțul când nimeni nu se mai aștepta: "Cu ocazia împlinirii a 11 luni de relație..." Ce se întâmplă între el și Bianca?

De curand, pe contul Bernei au aparut imagini inedite cu o rochie de mireasa superba aflata pe un model, semn ca tanara se gandeste deja la maritis.

Cum arată Berna în costum de baie? Fotografia care i-a pus pe jar pe urmăritorii de pe instagram

Berna este adepta unui stil vestimentar sexy și nu ezită să îmbrace rochii sau ținute care să îi evidențieze fundul sau bustul generos. La fel s-a întâmplat și acum, când concurenta de la "Puterea Dragostei" s-a fotografiat doar în costum de baie.

Imaginea a strâns rapid mai bine de 27.000 de aprecieri, Berna primind foarte multe complimente pentru felul în care arată.

Dacă mulți dintre prietenii virtuali ar fi crezut că Philip a fost cel care i-a făcut fotografia Bernei, ei bine, Ramona a fost fotograful de această dată. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.