Berna şi Philip de la "Puterea Dragostei" s-au căsătorit?! Ce i-a dat de gol pe cei doi foşti concurenţi

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 14 ian 2021, 15:59
Berna şi Philip s-au căsătorit!

Berna şi Philip, foştii concurenţi de la "Puterea Dragostei" s-au căsătorit?! După ce o lungă prioadă de timp s-a zvonit că blondina este însărcinată.

Berna şi Philip au format unul dintre cele mai iubite cupluri de la emsiunea fenomen "Puterea Dragostei" în sezonul doi.

Berna şi Philip de la "Puterea Dragostei" s-au căsătorit?!

Berna şi Philip au continuat relaţia şi după emsiunea fenomen de la Kanal D, care i-a consacrat, însă la un moment dat au anunţat că s-au despărţit definitiv. Deşi fanii lor au crezut că despărţirea este definitivă şi nu mai există cale de împăcare, iată că cei doi au hotărât să-şi mai dea o şansă.

Cuplul aşteaptă un copil?

Brenadette şi iubitul ei s-au împăcat de curând, iar fanii au fost în extaz după ce au văzut primele imaginii cu ei împreună, după o lungă perioadă de timp. În ultima vreme s-a zvonit că blondina este însărcinată, iar detaliul care a făcut ca acest lucru să fie şi mai credibil a fost un video pe care tânăra la publicat pe TikTok.

În acel video se poate observa cum Philip îi sărută burtica, dând de înţeles că este însărcinată. Momentan, cuplul nu a confirmat că vor avea un copil, deși postările lor pe Instagram dau de înțeles că blondina este însărcinată. 

Citeste si: Felicitari! Berna de la Puterea dragostei este însărcinată! Primele imagini cu burtica de gravidă

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Detaliul care i-a dat de gol că s-au căsătorit

Berna şi-a pus fanii pe gânduri după ce a lăsat să se înțeleagă că s-a căsătorit cu Philip, iubitul ei. O susţinătoare i-a lăsat un comentariu, la una dintre fotografiile postate de blondină: ” Cea mai frumoasă ești, doamna Albu”. Iubita lui Philip de la Puterea Dragostei nu a negat aceste cuvinte, ba din contră a ținut să-i răspundă tinerei cu o inimă. 

Citeste si: Berna, mesaj sec postat pe instagram de ziua lui Philip: "Nu alerga după..." S-a terminat totul între cei doi?

Susţinătorii cuplului se gândesc că poate cei doi foşti concurenţi de la "Puterea Dragostei" au hotârât să facă pasul cel mare, ținând cont că tânărul a cerut-o în căsătorie, acum ceva timp, pe Berna, în Istanbul, pe malul Bosforului.

Şi mai ales că în ultimul timp s-a zvonit că tânăra este însărcinată. Rămâne de văzut dacă cei doi au ales să facă pasul cel mare și să țină totul secret pentru moment sau mai așteaptă până la căsătorie. 

 

 

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.