Berna și Philip s-au despărțit definitiv! Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a dat vestea pe instagram: „Nu mă mai asociați cu Philip!”

Autor: Amalia Georgescu
Berna și Philip, foști concurenți la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Berna și Philip s-au despărțit din nou, dar de această dată, se pare că nu mai există cale de împăcare între cei doi. Ce anunț a făcut Berna în mediul online?

Berna și Philip au trecut prin multe de-a lungul timpului și deși părea că relația lor este una solidă și că se îndreaptă cu pași repezi către altar, ei bine, cei doi s-au separat definitiv. Ce mesaj a postat Berna pe contul ei de instagram?

Berna și Philip nu mai formează un cuplu. Ce le-a cerut fosta concurentă de la Puterea Dragostei prietenilor virtuali?

Dacă atunci când se aflau în casa Puterea Dragostei nu ratau nicio ocazie pentru a se afișa împreună, iar imediat după ce s-a terminat emisiunea păreau de nedespărțit, se pare că ulterior, Berna și Philip au descoperit că nu sunt făcuți unul pentru celălalt. Philip a cerut-o în căsătorie în perioada în care se aflau la Puterea Dragostei, dar acest lucru nu a împiedicat apariția problemelor între cei doi, astfel că acum, Berna și Philip nu mai formează un cuplu.

Nu mai este un secret pentru nimeni că principala problemă în relația lor a fost gelozia excesivă și se pare că pe măsură ce timpul a trecut, cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei s-au îndepărtat unul de celălalt. Nu au mai fost văzuți împreună, în mediul online nu au mai apărut poze cu cei doi, astfel că prietenii virtuali au bănuit că se întâmplă ceva rău.

Berna a confirmat separarea de Philip și i-a rugat pe cei care o urmăresc în mediul online să nu o mai asocieze cu el, având în vedere că nu mai formează un cuplu și că nu se vor mai împăca.

„Vă rog din suflet să nu mă mai asociați cu Philip pentru că eu cu el nu mai suntem împreună și nu o să fim niciodată.

Vă mulțumesc!”, a scris Berna, fosta concurentă de la Puterea Dragostei pe Instagram, potrivit viva.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Philip, dezvăluiri despre sarcina Bernei. A făcut anunțul pe instagram: „Clar că o să fim...”

Deși între ei au mai existat neînțelegeri de-a lungul timpului, Berna și Philip au găsit mereu o cale prin care să ajungă la un numitor comun și să se împace, însă de această dată, fosta concurentă de la Puterea Dragostei pare mai hotărâtă ca niciodată să îl uite definitiv pe Philip. 

Susținătorii cuplului format la Puterea Dragostei speră într-o împăcare, chiar dacă Berna a precizat că nu mai poate fi vorba despre acest lucru. 

Citeste si: Berna rupe tăcerea: „Am înțeles destul de târziu...” Ce dezvăluire a făcut fosta concurentă de la Puterea Dragostei?

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.