Berna si Philip s-au vazut in miez de noapte! Ce se intampla cu cei doi dupa ce au rupt logodna

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 18 iul 2022, 13:45
Berna si Philip nu mai sunt impreuna

Berna si Philip, fosti concurenti Puterea dragostei au socat pe toata lumea cand s-a aflat ca au rupt logodna. Ce se intampla intre cei doi, cand toata lumea spera ca vom avea o nunta?

Berna si Philip au rupt logodna si au recunoscut ca lucrurile nu mai mergeau foarte bine intre ei. Dupa ce am asistat cu totii la o cerere in casatorie emotionata, fanii celor doi fosti concurenti Puterea dragostei asteptau sa afle data nuntii sau ca cei doi vor deveni parinti in curand.

Ieri, Berna a venit singura la" Teo Show" si a spus ca de la intoarcerea in tara s-a produs o ruptura intre ea si Philip, iar acum au decis sa ia o pauza.

De ce s-au despartit Berna si Philip

Cel mai grav a fost ca gelozia a dominat in relatia celor doi inca de cand erau in emisiune si, la revenirea in Romania situatia s-a accentuat cand cei doi au inceput sa ia parte la mai multe evenimente. Asa se face ca au aparut neintelegeri tot mai frecvente, iar separarea a fost inevitabila.

Acum, Berna si Philip nu mai locuiesc impreuna, iar Berna vrea sa plece la parintii ei.

Dupa ce si-a facut bagajele, fosta concurenta Puterea dragostei s-a mutat la o prietena, la care sta de trei zile.

Contrar situatiei delicate in care se afla, blondina inca spera ca ea si Philip vor ajunge in fata altarului si ca despartirea lor este doar ceva de moment.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce se intampla acum intre cei doi

Noaptea trecuta, Berna a publicat pe Instagram un story in care a spus ca urmeaza sa se intalneasca cu Philip si cu doi fani. Blondina a motivat ca nu poate sa ii refuze pe fanii care le-au pregatit ei si lui Philip un cadou foarte frumos si carora le-au promis de doua saptamani deja ca se vor intalni.

Fanii cuplului au realizat o perna pe care sunt fotografii cu Berna si Philip, iar acest lucru a emotionat-o foarte tare pe fosta concurenta Puterea dragostei. Ea a recunoscut ca se bucura ca se va vedea cu Philip, chiar daca va fi doar pentru cinci minute.

Citeste si: S-au logodit! Frumoasa vedetă a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. Ce frumos!

Citeste si: Încă o nuntă în familia Puterea Dragostei? Frumoasa brunetă și-a arătat inelul cu diamant. Felicitări!

Citeste si: Philip de la Puterea dragostei isi vinde masina! Iata cum arata bolidul de lux si ce numar are!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.