Bernadette de la "Puterea dragsotei" a vrut să-și facă o poza sexy, dar s-a făcut de râs! Detaliul rușinos care a ieșit la iveală

Autor: R.V.
Actualizat: 06 sep 2020, 09:25

Bernadette este noua concurentă venită în casa "Puterea dragostei" pentru a-și înerca norocul în dragoste.

Tânăra a stârnit furori printre băieți de cum a intrat în competiție, iar atitudinea sa încrezătoare le-a făcut pe fete să se simtă amenințate de prezența sa.

Citeste si: Cu cine s-a cuplat Roxana de la "Puterea dragostei"? A apărut lângă EL în ipostaze tandre și fanii au rămas fără cuvinte

În vârstă de 21 de ani, frumoasa Bernadett face tot posibilul pentru a atrage atenția concurenților de sex masculin, dar și a publicului pe care speră să-l convingă să o voteze în gală.

Bernadette s-a integrat fără probleme în casa iubirii și, la fel ca restul concurentelor, are o activitate intensă pe rețelele de socializare, pentru a putea atrage de partea ei cât mai multți susținători. Acesta este și motivul pentru care posteaza o sumedenie de fotografii pe Facebook și Instagram, care mai de care mai provocatoare. 

Citeste si: Raluca de la "Puterea dragostei", de nerecunoscut! Ce și-a făcut de la față de i-a șocat pe toți

Chiar de curând a făcut un Insta Story în care încearcă să apară într-o ipostază extrem de sexy în baie. Concentrată la maximum să iasă cât mai bine în poză, nici nu a mai ținut cont de toate obiectele de îngrijire și igienă personală care se aflau lângă oglindă și care nu ar fi trebuit să facă parte din fotografie. Dar nu are nimic, la cât e de frumoasă sigur nu observă nimeni existența pachetului de absorbante zilnice aflat pe dulăpior.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Foto Știați că Vio de la "Puterea dragostei" are o soră atât de frumoasă? Iată ce superbă e!

Iată fotografie:

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.