Berrak din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", relatie speciala cu sora sa! Iata ce familie unita si fericita are celebra Ilayda Cevik!

Author: D.I.
Actualizat: 23 nov 2020, 20:45
Foto(7)

Berrak din serialul "Lacrimi la Marea Neagra" este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din tanara generatie in Turcia.

Ilayda Cevik s-a nascut in 1994, in Balikesir, intr-o familie modesta de actori. Parintii sai i-au descoperit talentul actoricesc inca din copilarie si au decis sa o indrume spre domeniul lor de suflet si astfel sa duca si mai departe traditia de familie.

Frumoasa si talentata Ilayda Cevik a absolvit Facultatea de Teatru si Film din cadrul Universitatii "Yeditepe". Iar apoi si-a continuat studiile in cadrul unei alte institutii prestigioase, "Müjdat Gezen Art Center".

Iar la scurt timp a inceput sa joace pe scena Teatrului Municipal "Burhaniye".


In anul 2013, a debutat in si pe micile ecrane, deoarece a a fost cooptata in distributia serialului "Karagul", unde a jucat un prim rol care i-a adus un mare succes, propusand-o printre cele mai apreciate actrite din tanara generatie. Au urmat apoi alte cateva roluri secundare de succes care i-au adus un plus de notorietate.
In anul 2018 a primit propunerea de a juca in serialul "Lacrimi la Marea Neagra", pe care l-a acceptat fara sa stea pe ganduri.

Citeste si: Fatih din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", un muzician desavarsit! Iata ce voce superba are carismaticul Furkan Aksoy!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Nefes din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", in cele mai sexy ipostaze! Iata cum a fost surprinsa frumoasa actrita Irem Helvacioglu pe plaja, intr-un costum de baie minuscul!

Frumoasa Berrak din serialul "Lacrimi la Marea Neagra" se dedica trup si suflet carierei sale insa nu isi neglijeaza deloc familia. Aceasta are o relatie speciala cu sora sa, care ii seamana foarte mult si alaturi de care petrece mult timp atunci cand nu este pe platourile de filmare.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.