Berrin traieste clipe de groaza din cauza sotului ei! Vezi ce se intampla cu acesta azi, in Tradarea, de la 20.00, la Kanal D

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:08

Bahar este socata sa il vada pe Soner iesind din casa lui Filiz si pleaca dezamagita.

Uluit de faptul ca Bahar descoperise aventura sa, Soner incearca sa lamureasca situatia si insista sa ii vorbeasca acesteia.

Profund ranita de atitudinea lui Soner, Bahar decide sa plece pentru totdeauna, in ciuda iubirii sale pentru micuta Deniz. Insa de dragul fetitei si pentru a fi in continuare alaturi de barbatul de care este indragostita, Bahar se hotaraste sa se intoarca.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16779653/1/media-142838685018304100.jpg
Pe de alta parte, Cemile este in continuare chinuita de propunerea lui Tugrul de a se intalni.

In cele din urma, Cemile accepta intrevederea, nu inainte insa de a discuta cu Suleyman si de a-l chema sa participe la acea intalnire. Tugrul intuieste ca Cemile va veni insotita si nu isi face aparitia. Neatingandu-si scopul, acesta discuta cu Arif despre situatia lui Mete din inchisoare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum

va decurge intalnirea dintre Arif si Tugrul si care va fi soarta lui Ahmet puteti afla urmarind in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Tradarea”, la Kanal D.