Betia l-a impins spre TRAGEDIE! Si-a bagat prietenul in mormant dupa un accident mortal

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:42

Alcoolul a fost inca o data cauza unei nenorociri. Ametit bine, un sofer a intrat cu masina intr-un cap de pod si si-a bagat prietenul in pamant.

Doi copii au ramas fara tata din cauza tanarului inconstient. Tragedia  s-a produs in cateva secunde. Soferul, un tanar de  30 de ani, fusese cu un prieten la pescuit. Desi nu au prins mai nimic s-au cinstit cu mai multe pahare de alcool. Apoi au plecat cu masina spre casa. Nu au mai ajuns.

Intr-o curba soferul a pierdut controlul volanului si s-a izbit de un cap de pod.

Chiar daca la locul accidentului a ajuns imediat o ambulanta, prietenul soferului aflat pe locul din dreapta a murit. Bietul om in varsta de 54 de ani si tata a doi copii nu a mai apucat sa-si serbeze astazi, onomastica. Socat si ametit de alcool, soferul abia a putut sa dea declaratii politistilor.

Soferul este acum cercetat de oamenii legii si risca sa se aleaga cu dosar penal pentru ucidere din culpa si conducere sub influenta bauturilor alcoolice.
El  risca pana la 10 ani de inchisoare.
##VIDEO97011##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.