Betty a dat cărțile pe față! Fiica lui Florin Salam a spus totul despre operațiile estetice

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 11 iul 2022, 15:31

Betty Salam a dezvăluit câte operații estetice și-a făcut până la vârsta de 21 de ani.

În cadrul emisiunii Fiță cu Adiță de pe canalul de Youtube theXclusive,   Betty, fiica lui Florin Salam  a vorbit despre operațiile estetice pe care le are.

Citeste si: Betty, fiica lui Florin Salam, adevărul despre conflictul cu Roxana Dobre: "Ne-au făcut să nu vorbim"

Betty a dat cărțile pe față! Fiica lui Florin Salam a spus totul despre operațiile estetice

Betty Vișănescu, fiica lui Florin Salam, a dezvăluit în cadrul emisiunii Fiță cu Adiță că și-a făcut o operație estetică, pentru că era o necesitate. 

Chiar dacă fanii spun că artista arată perfect la cei 21 de ani, Betty a declarat că nu era mulțumită de corpul, astfel, a decis să apeleze la bisturiu.

La vârsta de 18 ani, Betty a dat naștere unui băiețel, iar de atunci corpul ei a suferit mai multe modificări.

Artista a declarat că nu mai era deloc mulțumită de bustul său, astfel că a decis să-și facă prima intervenție estetică.

Citeste si: Betty Stoian, adevărul despre relația cu tatăl ei, Florin Salam! Fiica și soția manelistului au încins atmosfera la nuntă

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Așadar, fiica lui Florin Salam a mărturisit că în urmă cu ceva vreme și-a făcut o intervenție chirurgicală la nivelul sânilor, deoarece după ce a devenit mamă bustul său a început să aibă schimbări.

"Am avut o operație la sâni. A fost o necesitate, pentru că am născut, m-am tot îngrășat, am tot slăbit și mi s-au lăsat sânii. A trebuit să-mi fac. Mi-am făcut sânii, pentru că simțeam nevoia. Sunt tânără și nu mă mai simțeam eu ok. Nu-mi place să exagerez", a declarat Betty în cadrul emisiunii Fiță cu Adiță.

Betty, fiica lui Florin Salam, adevărul despre conflictul cu Roxana Dobre

Tot în cadrul emisiunii Fiță cu Adiță, Betty a mărturisit că nu s-a certat niciodată cu Roxana Dobre, dar au existat momente în care relația dintre ea și soția tatălui său a fost tensionată, încât nu și-au mai vorbit.

Citeste si: Căsătoria lui Florin Salam cu Roxana Dobre, nerecunoscută de ÎPS Teodosie. Care este motivul

„Noi nu ne-am certat niciodată.

Știi de ce au fost câteva neînțelegeri între noi? Tot din cauza oamenilor, pentru că oamenii ne-au făcut să nu vorbim la un moment dat, dar nu știu de ce.

Noi acum, în momentul de față, suntem cele mai bune prietene. O iubesc foarte mult, ea pe mine la fel, ca niciodată și vorbim zilnic, ne vedem zilnic și mă bucur din suflet pentru chestia asta.

E important să nu mai asculți ce spune lumea și să te iei după oameni. Sunt energii foarte multe asupra noastră”,   a dezvăluit Betty Salam în cadrul emisiunii Fiță cu Adiță.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.