Fiicele lui Florin Salam și ale Roxanei Dobre, apariție de senzație în platoul Teo Show alături de sora lor, Betty Salam! Ce mărturisiri a făcut artista din culisele familiei sale!

Author: Ana Filip
Actualizat: 17 feb 2022, 01:22

Betty Blue, alaturi de cele doua surori ale sale in platoul Teo Show

Sursa: Captură KANAL D

Betty Salam are o relație specială cu cele două surori mai mici ale sale și le iubește enorm.

Invitate în platoul Teo Show, Betty Blue și cele două surori ale sale, au vorbit despre felul în care se înțeleg în ciuda diferenței de vârstă, dar și despre modul în care decurg lucrurile în sânul familiei lor mari și unite.

Fiicele lui Florin Salam și ale Roxanei Dobre, apariție de senzație în platoul Teo Show alături de sora lor, Betty Salam!

Celebrul Florin Salam este unul dintre cei mai talentați și apreciați artiști de manele din România, care se bucură de mare succes și care a lansat în ultimii ani hit după

hit, reușind să cucerească defnitiv publicul. Pe lângă carieră de succes, Florin Salam este și un bărbat și un tătic fericit și împlinit, deoarece se bucură de o familie mare, frumoasă și unită, care îi aduce liniște și împăcare sufletească.

Celebrul artist are patru copii frumoși, trei fete și un băiat, de care este foarte mândru. Cele trei fiice ale lui Florin Salam au apărut pentru prima dată împreună în platoul emisiunii Teo Show, unde Betty, fiica cea mare a făcut câteva mărturisiri inedite din culisele familiei sale.

Talentata Betty Blue a declarat in cadrul emisiunii Teo Show că are o familie superbă și unită, în ciuda faptului că tatăl lor este foarte mult timp plecat, din cauza concertelor avute peste hotare, însă cu toate acestea cântărețul reușește să îi adune mereu pe toți cei dragi lângă el și să fie mereu extrem de uniți. Iar din mijlocul familiei acesta își ia puterea și inspirația.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Întrebată de Teo Trandafir, cum reușesc să se înțeleagă toți atunci când se reunesc la masă de pildă, Betty Blue a mărturisit că este într-adevăr multă gălăgie când se adună cu toți însă în același timp este și extrem de frumos.

"Prefer să nu răspund! Sunt copii și se joacă.

Dacă nu își dau jucăriile începe un scandal foarte mare. Apoi, se iau în brațe și se pupă, asta au învățat de la noi. Mă bucur enorm că suntem o familie foarte unită, având în vedere că tatăl meu este mereu plecat. Nu e tot timpul cu noi, am știut să compensăm prin asta. Să punem iubirea și familia pe primul loc", a spus Betty Blue.

Citeste si: Cine este Betty Blue, adolescenta care ameninta sa sparga toate topurile muzicale din Romania?

Citeste si: Betty Salam, o artista fara fite. Vezi unde a fost surprinsa de reporterii "Teo show"!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.