Betty, fiica lui Florin Salam, adevărul despre conflictul cu Roxana Dobre: "Ne-au făcut să nu vorbim"

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 11 apr 2023, 03:35

Betty Salam a dezvăluit motivul pentru care nu a mai vorbit cu Roxana Dobre, soția tatălui ei.

În cadrul emisiunii Fiță cu Adiță de pe canalul de Youtube theXclusive,  Betty, fiica lui Florin Salam  a făcut o serie de dezvăluiri despre ea și familia ei. Mai mult, artista a vorbit despre unul dintre conflictele cu mama ei vitregă, Roxana Dobre.

Citeste si: Fiica cea mica a lui Bursucu a împlinit 4 ani. Cum arată Anays acum și ce mesaj emoționant i-a scris prezentatorul matinalului "Dimineața cu noi"

Citeste si: De ce Florin Salam nu trebuia să facă nunta anul acesta cu Roxana Dobre

Betty, fiica lui Florin Salam, adevărul despre conflictul cu Roxana Dobre

Fiica lui Florin Salam este o artistă de succes, o mamă devotată și o soție iubitoare. Tânăra are 21 de ani și s-a căsătorit în 2018 cu Cătălin Vișănescu.

Betty a făcut față cu brio unor întrebări destul de personale și a reușit să dea răspunsuri care l-au lăsat mască pe Adiță. Una dintre întrebările la care a trebuit să răspundă fiica lui Florin Salam a fost legată de conflictele cu Roxana Dobre.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

De-a lungul timpului, s-a speculat că fiica lui Florin Salam nu s-ar înțelege cu Roxana Dobre, soția manelistului.

Astfel, în cadrul emisiunii Fiță cu Adiță, Betty a vrut să lămurească zvonurile care au apărut în legătură cu relația lor.

Citeste si: Patru angajați de la Poliția Capitalei sunt cercetați disciplinar după ce au fost bodyguarzi la nunta lui Florin Salam. Aceștia riscă și o anchetă penală

Așadar, Betty a mărturisit că nu s-au certat niciodată, dar au existat momente în care relația dintre ea și Roxana Dobre a fost tensionată, încât nu și-au mai vorbit.

Artista susține că totul a pornit din cauza oamenilor.

În plus, Betty a dezvăluit că în acest moment, Roxana Dobre, partenera tatălui său, îi este cea mai bună prietenă și o iubește foarte mult.

„Noi nu ne-am certat niciodată. Știi de ce au fost câteva neînțelegeri între noi? Tot din cauza oamenilor, pentru că oamenii ne-au făcut să nu vorbim la un moment dat, dar nu știu de ce.

Noi acum, în momentul de față, suntem cele mai bune prietene. O iubesc foarte mult, ea pe mine la fel, ca niciodată și vorbim zilnic, ne vedem zilnic și mă bucur din suflet pentru chestia asta. E important să nu mai asculți ce spune lumea și să te iei după oameni. Sunt energii foarte multe asupra noastră”,  a dezvăluit Betty Salam în cadrul emisiunii Fiță cu Adiță.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?