Betty, fiica lui Florin Salam, și-a schimbat numele de scenă! Ce nume a ales fiica manelistului

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 23 nov 2022, 16:33

Betty și-a schimbat numele de scenă

Sursa: Instagram Betty Salam

Betty Stoian are planuri mari pe plan profesional, tânăra vrea să se relanseze în muzică, iar primul pas pe care l-a făcut a fost să-și schimbe numele de scenă.

Dacă în trecut spunea că nu vrea să fie asociată pe scenă cu numele tatălui său, dar nici cu muzica pe care o cântă, ei bine, acum, Betty a decis să renunțe la numele ”Blue” cu care a debutat în muzică și a devenit ”Salam”. Fiica manelistului și-a schimbat numele pe rețelele de socializare. Care este motivul pentru care Betty și-a schimbat numele de scenă?

Betty Blue a devenit oficial Betty Salam  

Betty a mărturisit pe rețelele de socializare că a decis să-și schimbe numele în ”Salam”, chiar dacă a debutat cu numele ”Blue”. În trecut, fiica lui Florin Salam a declarat că îi place foarte mult cerul, dar și albastrul, motiv pentru care ales să aibă numele de scenă ''Betty Blue''. Artista va fi implicată în mai multe proiecte muzicale în următoarea perioadă, astfel a decis să-și schimbe numele de scenă.

Pe paginile pe socializare, tânăra deja figurează ca Betty Salam.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cum și-a ales Betty numele de scenă ”Blue”

Betty Salam s-a lansat în muzică la vârsta de 14 ani, însă, după ce a devenit mamă, artista a pus muzica pe planul doi și s-a ocupat mai mult de fiul ei. Ultima piesă lansată de Betty a fost în urmă cu doi ani, în colaborare cu tatăl ei. Melodia a avut un real succes si a reușit să strângă 34 de milioane de vizualizări. Artista a dezvăluit, la un moment dat, cum și-a ales numele de scenă ”Blue”.

"Îmi place foarte mult albastrul şi cerul senin aşa că am ajuns să-mi aleg numele de scena ca Betty Blue. I-am promis tatălui meu că-l voi face celebru şi aşa se va întâmpla. Îmi voi lansa în curând melodia "O secundă", făcută pentru mine de profesoara mea.

Este foarte mult de muncă, dar îmi place foarte mult. Din ianuarie fac canto.

Mie îmi era frică să mă duc să cânt undeva, dar acum mi-au trecut",   declara Betty Blue în cadrul unei emisiuni TV, potrivit spynews.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?