Betty Salam a dezvăluit de ce nu s-a folosit de numele tatălui său la început de carieră „Abordam un alt stil muzical, eram diferită” Cum s-a schimbat cariera artistei

Author: Diana Bostan
Actualizat: 22 aug 2023, 09:28

Betty Salam 

Sursa: Instagram- Betty Salam Official

Este o artistă îndrăgită, însă Betty Salam a vrut să reușească în muzică prin propriile forțe, nu prin prisma faptului că este fiica lui Florin Salam. În ultimii ani, artista și-a schimbat genul muzical și este extrem de mândră de ce a reușit.

Betty Salam a decis că are nevoie de o zi în care să le răspundă fanilor la curiozități, însă multe întrebări aveau legătură cu tatăl său, cunoscutul Florin Salam.

Artista nu a vrut să se folosească de numele tatălui său

Betty Salam a fost întrebată de ce nu s-a folosit de numele tatălui atunci când s-a lansat în muzică. În momentul în care a lansat prima piesă, fiica lui Florin Salam s-a prezentat cu numele de „Betty Blu”, luând prin surprindere pe toată lumea.

Citește și: Karmen Minune, dezvăluiri despre a doua sarcină „ Sofi este deja geloasă”. Artista s-a fotografiat într-o ipostază emoționantă

Aceasta a dezvăluit că atunci aborda un alt gen muzical, iar numele tatălui său era unul cu greutate. „Consider că numele tatălui meu e un nume greu de dus în spate, iar eu pe vremea aceea abordam un alt stil muzical.

Eram diferită și e normal, odată cu vârsta te schimbi, iar dorințele, principiile, se transformă totul”,
a scris aceasta.

Citește și: „Te pun în rugăciunile mele”. Mesajul care a apărut pe contul lui Florin Salam, la scurt timp după ce a anunțat că s-a internat în spital

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Artista susține că acum și-a găsit direcția și știe mult mai bine ce-și dorește de la ea, însă a recunoscut că mai are de învățat și de lucrat.

Betty Salam a abordat un nou gen muzical

Artista a trecut de la muzica pop, la muzica balcanică, iar acest lucru a surprins pe toată lumea, însă a primit și foarte multe complimente. Chiar și așa, Betty nu va renunța definitiv la piesele pop.

Citește și: Florin Salam a părăsit România și se retrage din muzică: „Sunt plecat din țară pentru sănătate, am nevoie de o perioadă de pauză” Ce se întâmplă cu artistul în aceste momente

„Să știți că dacă am ales să lansez și să cânt acest gen muzical( muzica balcanică), asta nu înseamnă că nu voi mai lansa muzică pop.

Cu ea m-am lansat, dar cânt ceea ce simt”, a scris Betty Salam pe contul său de Instagram.

Citește și: Florin Salam, decizie radicală privind cariera lui: „Dacă am supărat pe cineva, să mă ierte” Artistul le-a făcut fanilor o ultimă promisiune

Atunci când vine vorba de familie, Betty a recunoscut faptul că și-ar dori un al doilea copil, o fetiță, iar acest lucru probabil o va face mai calmă și organizată.

Betty și-ar dori să devină mamă anul viitor sau peste doi ani.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?