Betty Salam a făcut senzație la nunta tatălui său cu Roxana Dobre. Fiica manelistului le-a făcut o surpriză de proporții mirilor. Florin Salam s-a emoționat până la lacrimi-FOTO

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 02 iun 2022, 11:18

Betty Salam a lăsat pe toată lumea cu gura căscată la nunta tatălui său cu Roxana Dobre. Fiica manelistului a ținut să le pregătească o surpriză și a urcat pe scenă, unde a ținut un moment emoționant.

Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit miercuri, 1 iunie. Artistul i-a organizat alesei inimii sale o nuntă ca în povești. După opt ani de relați, cei doi au făcut pasul cel mare, înconjurați de familie și de prietenii apropiați. Fericitul eveniment a avut loc la malul mării, într-o locație exclusivistă. Cei mai cunoscuți artiști au întreținut atmosfera, însă surpriza serii a fost de la Betty Salam. Fiica manelistului s-a urcat pe scenă și le-a oferit mirilor un moment emoționant, care s-a lăsat cu lacrimi din partea lui Florin Salam.

Citeste si: Bianca Rus, schimbare la 180 de grade! Detaliul cu care i-a lasat pe fani fără replică. De ce cântăreața are nevoie de 45 de minute să mănânce

Betty Salam, moment emoționant în cinstea lui Florin Salam și a Roxanei Dobre

Florin Salam și fiica lui cea mare au o relație specială, astfel, Betty și-a dorit să-i facă tatălui său, dar și soției lui, o surpriză.

Fiica manelistului a urcat pe scenă, în fața sutelor de invitați, și a început să cânte o piesă de suflet reușind să-i emoționeze pe toți cei prezenți la eveniment.

Tânăra a fost acompaniată de orchestră, iar invitații, vizibil impresionați de vocea artistei, au filmat întreg momentul. Florin Salam nu a știut absolut nimic de momentul fiicei sale și când a văzut-o pe scenă s-a emoționat până la lacrimi.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Astăzi este ziua cea mare! Roxana Dobre și Florin Salam se căsătoresc

Fiica lui Florin Salam, apariție de senzație la nunta lui 

Pe lângă momentul care i-a fascinat pe toți cei prezenți la nuntă, Betty a fost admirată și pentru apariția sa spectaculoasă.

Tânăra a optat pentru o coafură elegantă, iar accesoriile cu pietre prețioase nu au lipsit din completarea ținutei ei. 

Betty a respectat întocmai dress code-ul impus invitaților și a purtat pe timpul zilei o ținută albă semnată de un designer român, care i-a pus în valoare formele.

 În schimb, în momentul în care a urcat pe scenă, fiica lui Salam a ales să îmbrace o rochie mai specială.

Partea superioară a fost completată cu zeci de cristale semiprețioase, la care tânăra a asortat bijuterii la fel de prețioase.

Citeste si: Roxana și Florin Salam, nuntă la malul mării, pe 1 iunie! Iată la ce intervenție estetică a recurs Roxana înainte de fericitul eveniment!

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.