Betty Salam, mesaj dureros după despărțirea de Cătălin Vișănescu: „Am obosit” Ce își dorește vedeta cel mai mult în aceste momente

Autor: Laura Macovei

Betty Salam s-a despărțit de Cătălin Vișănescu

Sursa: Instagram

Betty Salam a trecut printr-o despărțire recentă de Cătălin Vișănescu, alături de care are și un copil. Separarea celor doi a ajuns imediat în atenția presei, însă Betty se pare că nu mai face față.

Betty Salam a postat un mesaj în mediul online, prin care sugerează faptul că are nevoie de fericire și nu doar de putere, după despărțirea de Cătălin.

Citește și: Betty Salam, primele declarații după ce s-a zvonit că și-ar fi părăsit soțul pentru un manelist celebru: „Eu și Cătălin suntem într-o mică pauză”. Fiica lui Florin Salam a spus adevărul despre divorț

Mesajul postat de Betty Salam după despărțirea anului

Betty Salam, al cărei nume real este Betty Stoian, a avut o relație cu Cătălin Vișănescu, cu care are și un copil.

Despărțirea lor a fost mediatizată, mai ales datorită popularității tatălui său și a faptului că Betty a fost în lumina reflectoarelor încă de la o vârstă fragedă. Potrivit declarațiilor din presă, Betty și Cătălin au avut parte de multe neînțelegeri care au dus la decizia ca fiecare să meargă pe drumuri separate.

În urma despărțirii, Betty a postat un mesaj sensibil în mediul online, în care se roagă la Dumnezeu pentru fericire, nu doar putere.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ileana Sterp traversează o perioadă dificilă din viața sa! Soțul său a fost implicat într-un accident: „Sunt momente grele pentru noi ca familie.”

„Doamne, îți mulțumesc pentru toate experiențele.. Dar te rog, nu mă mai testa, că am obosit. Vreau să fiu și un om fericit, că puternic am fost destul,” sunt versurile postate de Betty Salam pe rețelele sociale.

Ce a răspuns Iuly Neamțu, după ce s-a zvonit că e noul iubit a lui Betty

În urmă cu câteva zile au apărut mai multe zvonuri conform cărora motivul despărțirii dintre Betty și Cătălin ar fi un nou iubit al vedetei, un manelist celebru. 

Oamenii au intrat imediat la bănuieli și au presupus că Betty ar avea o relație cu nimeni altul decât Iuly Neamțu.

Artistul neagă orice implicare într-o altă relație amoroasă.

„Voi știți că eu nu fac live-uri, eu nu merg la emisiuni. (Numele unui post TV)Ați postat ceva acum, ceva cu totul fals, cum ați dat și că am murit, că am făcut accident.

Acum vreți să vă legați de mine, să ajung pe la emisiuni pe la voi. Nu știu ce vreți să faceți. Vă rog mult, să ștergeți această știre cu mine. Nu m-am despărțit de familia mea, de soție. Nu există așa ceva la mine. Tot ce ați scris acolo e totul fals. Ca să mă băgați pe mine în emisiune, în subiecte”, a spus Iuly Neamțu, într-un video postat pe contul său de TikTok.