Betty Salam, primele declarații după ce s-a zvonit că și-ar fi părăsit soțul pentru un manelist celebru: „Eu și Cătălin suntem într-o mică pauză”. Fiica lui Florin Salam a spus adevărul despre divorț

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 15 iul 2024, 14:41

Betty Salam și Cătălin Vișănescu au luat o pauză

Sursa: Instagram: Bettysalamofficial

Betty Salam le-a oferit un răspuns urmăritorilor ei în legătură cu ultimele specualții apărute în mediul online. Fiica lui Florin Salam a vorbit și despre ceea ce se întâmplă între ea și soțul ei, Cătălin Vișănescu.

În urmă cu câteva zile, în mediul online au circulat mai multe zvonuri conform cărora Betty Salam și soțul ei ar divorța, motivul separării fiind un celebru manelist. Sătulă de speculații, artista a negat orice apropiere de vreun alt bărbat, însă a recunoscut faptul că ea și Cătălin Vișănescu au luat o mică pauză!

Citește și: Betty Salam, primele declarații după ce si-ar fi părăsit soțul: Câinii latră, ursul merge

Betty Salam neagă orice relație cu celebrul manelist

Betty Salam și Cătălin Vișănescu sunt împreună de șase ani și au un băiețel minunat. Cu toate acestea, în urmă cu câteva zile au apărut mai multe zvonuri conform cărora cei doi ar fi pe punctul de a divorța, motivul fiind relația pe care fiica lui Florin Salam ar fi avut-o cu un alt manelist celebru. 

Citește și: Betty Salam s-a mutat în casă nouă cu soțul și copilul! Fiica lui Florin Salam are de gând să-și mărească familia? „Îmi doresc din tot sufletul o fetiță”

Sătulă de speculațiile din presă, Betty Salam a luat decizia de a vorbi deschis despre acest subiect. Fiica lui Florin Salam a negat faptul că ar avea o altă relație cu celebrul manelist sau cu vreun alt bărbat.

Artista a mărturisit că ea și soțul ei se află într-o mică pauză, însă motivul nu ar fi un alt bărbat. Cât despre zvonurile conform cărora fiica lui Florin Salam nu-și poate vedea băiețelul, Betty susține că Matthias este foarte bine și că petrece foarte mult timp cu el.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Anamaria Prodan, căsătorită de două ori cu același inel, cumpărat de ea. “Inelul meu pe care eu astăzi îl port cu mândrie, nu mi l-a dat nimeni, e al meu.”

„Matthias este foarte bine, este întotdeauna cu mine și vă promit din tot sufletul că veți auzi doar lucruri frumoase și veți vedea lucruri frumoase despre mine. Eu sunt un om simplu și nu vreau să fiu implicat în nimic rău și nici să deranjez pe nimeni. Eu și Cătălin suntem într-o mică pauză. Am luat această decizie împreună ca noi să ne punem puțină ordine în viața noastră personală.

Ca toți oamenii avem și noi perioade de genul ăsta. Nu am divorțat, nu am fugit nicăieri și nici nu sunt împreună cu niciun alt bărbat. Familia e familie.”, a spus Betty Salam, într-un video postat pe contul său de TikTok.

@betty.salam Dati share sa ajunga cat mai departe si sa se termine o data cu aceste zvonuri.
#foryou #bettysalam #viral #fyp ♬ sunet original- Betty Salam

Artista susține că unele persoane doresc rău familiei sale

De-a lungul timpului, numele lui Florin Salam a fost implicat în mai multe scandaluri, iar de această dată Betty susține că totul ar fi pornit de la niște persoane care îi doresc răul tatălui său.

Citește și: Ce spune Florin Salam despre Roxana Dobre, după acuzațiile de agresiune împotriva unei tinere: „Eu nu fac rău nimănui”

Artista susține că ea nu a fost implicată în scandaluri și că nu a venit niciodată în fața fanilor cu astfel de situații. Fiica lui Florin Salam a mărturisit că nu vrea să creeze nimănui neplăceri și își dorește să nu mai fie asociată cu alte nume.

„Vin cu rugămintea către presă să înceteze cu răutățile către mine. Articole dictate de către oamenii care îi vor răul tatălui meu, dar și mie. Eu, până la vârsta mea, nu am venit cu niciun subiect sau cu vreun scandal încât să deranjez pe nimeni. Iar eu sunt absentă atunci când vine vorba de vreun scandal și vă rog din tot sufletul să nu mă mai asociați cu niciun fel de nume pe mine.”, a mai spus Betty Salam.