Betty Salam, primele declarații după ce si-ar fi părăsit soțul: Câinii latră, ursul merge

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 16 iul 2024, 11:03

Betty Salam, primele declarații după ce si-ar fi părăsit soțul pentru manelistul Iuly Neamțu

Sursa: facebook.com

Betty Salam a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, legat de știrile în care se spunea că și-a părăsit soțul pentru artistul Iuly Neamțu.

Betty Salam a stârnit un val de speculații după ce au apărut informații despre o posibilă despărțire de soțul ei, Cătălin Vișănescu, în favoarea unei noi relații cu un manelistul. Artista a răspuns cu fermitate, menționând că situația este mult mai complexă decât se prezintă și promițând să clarifice totul în curând.

Betty Salam a reacționat după zvonurile cu privire la despărțirea de soțul ei

Betty Salam, fiica celebrului manelist Florin Salam, a făcut primele declarații după ce s-a speculat că și-a părăsit soțul, Cătălin Vișănescu, pentru manelistul Iuly Neamțu. Artista, care este căsătorită și are un copil cu Cătălin, a reacționat public pentru a clarifica situația.

Betty Salam și Cătălin Vișănescu sunt împreună de aproape zece ani și s-au căsătorit civil în 2018. Ei au împreună un băiețel, Mathias. Cu toate acestea, după șase ani de căsnicie, relația lor pare să fie pe muchie de cuțit.

Zvonurile despre un posibil divorț au circulat de ceva timp și, conform cancan.ro, aceste speculații par să se concretizeze.

Se vehiculează că Betty Salam ar avea o relație cu  manelist cunoscut de mai bine de șase luni. Potrivit surselor, cei doi ar locui deja împreună, alimentând speculațiile despre despărțirea dintre Betty și Cătălin.

Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, Betty Salam a abordat aceste zvonuri, fără a confirma sau infirma despărțirea de Cătălin Vișănescu sau noua relație cu Iuly Neamțu.

Artista a subliniat că este judecată prea repede și prea aspru și a promis că va dezvălui întregul adevăr în curând.

„Vreau să închid repede subiectul acesta! Mă cunoașteți doar pe plan profesional! Și ce credeți? Mă consider și sunt – the best mom – vorbesc în numele celor care vor să mă denigreze pe mine ca om. Da, sunt om! Și eu am probleme, dar îmi place să trăiesc frumos.

Mă străduiesc să mă ridic pe orice plan, că sunt ambițioasă și îi mulțumesc bunului Dumnezeu, că am o minte calculată. Așa că aveți răbdare! Voi deveni cea mai bună versiune a mea! Statzzz Cumintzzz! Zâmbește, Betty vă iubește! P.S: Nu mai judecați fără cunoștință de cauză”, a transmis Betty Salam.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: VIDEO Emilia Ghinescu vorbește despre vremurile grele din viața sa: „Eram singură și au fost momente în care nu știam de unde să fac rost de bani să îmi plătesc anumite rate.”

Citește și: Betty Salam s-a mutat în casă nouă cu soțul și copilul! Fiica lui Florin Salam are de gând să-și mărească familia? „Îmi doresc din tot sufletul o fetiță”

Planurile de nuntă în biserică au fost amânate

Cătălin Vișănescu, care este implicat în afaceri imobiliare, nu a fost foarte prezent în lumina reflectoarelor. Cu toate că el și Betty sunt împreună de aproape un deceniu și au avut o cununie civilă, nu au făcut încă nunta religioasă.

Betty a explicat recent că își dorește o nuntă simplă și liniștită, și că planifică să facă acest pas când va fi momentul potrivit.

„Am inelul pe mână, dar nu am făcut nuntă în biserică, am făcut cununia civilă. Eu ca femeie sunt puțin mai diferită. Nu mă consider 100% feminină. Asta nu înseamnă că nu voi face nuntă. M-am gândit împreună cu soțul meu că vom face nuntă peste doi ani, pentru că vrem să meargă totul strună. Nu vreau să ne grăbim. Nu vreau să fiu stresată. Vreau să am o nuntă frumoasă, liniștită. Nu mă văd prințesă. Mi-aș dori o rochie simplă, fără multe accesorii. Foarte puțin machiată, părul foarte simplu. Eu m-aș vedea pe o plajă, în picioarele goale”, a declarat Betty Salam.

Citește și: Cum arată mormântul Fănicăi, prima soție a lui Florin Salam, la 15 ani de la moartea ei. Imaginile dureroase făcute publice acum

Betty Salam își propune să trăiască frumos și să rămână pozitivă în fața provocărilor, invitând publicul să aibă răbdare până când va dezvălui adevărul complet despre situația ei. În ciuda zvonurilor și speculațiilor, ea rămâne concentrată pe a fi cea mai bună versiune a sa și pe a-și proteja familia de judecăți nefondate.