Betty Salam s-a mutat în casă nouă cu soțul și copilul! Fiica lui Florin Salam are de gând să-și mărească familia? „Îmi doresc din tot sufletul o fetiță”

Autor: Diana Ghita

Betty Salam a vorbit despre un al doilea copil

Sursa: Captură YouTube WOWnews

Betty Salam, fiica celebrului cântăreț de manele Florin Salam, a oferit primul interviu din noua ei casă, unde cei de la WOW news au filmat niște cadre superbe.

Betty Salam s-a mutat într-o casă mare, împreună cu soțul ei, Cătălin Vișănescu, și băiețelul lor, Matthias, care își dorește un frățior.

Cum arată noua casă a lui Betty Salam

Fiica lui Florin Salam și familia ei locuiesc, în prezent, într-o casă cu etaj, decorată în stil modern, în nuanțe de gri, alb și auriu. Pentru interviu, vedeta a primit echipa de la WOWnews într-un living spațios, plin de tablouri cu ea și membrii familiei sale, dar și de icoane și numeroase obiecte religioase, semn clar

că cei trei sunt niște oameni credincioși.

După ce au fost prezentate câteva cadre din noua casă a lui Betty Salam, Andradei Bratovianu a început interviul cu ea, în cadrul căruia a dezvăluit diverse aspecte atât din cariera ei, cât și din viața personală și cea de familie.

Citește și: Betty Salam și soțul ei, din nou împreună: ” Cea mai dulce este împăcarea” În ce ipostază au fost surprinși cei doi după ce s-a zvonit că s-au despărțit

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Betty Salam a vorbit despre un al doilea copil

Unul dintre subiectele aduse în prim-plan de fiica lui Florin Salam a fost centrat pe mărirea familiei, întrucât băiețelul ei, Matthias, vrea ca mama lui să-i dăruiască un frate.

„A zis că vrea un frățior.(...) Îl las să mai aștepte puțin. Nu vreau să fiu pusă acum să fac copii. Mi se pare că am devenit eu prea copil în perioada asta, să mai fac unul...

Îmi doresc din tot sufletul o fetiță, să mă mai liniștească puțin.(...) Dar nu cred că-i momentul acum și unde scrie că e obligatoriu?

Citește și: Cum arată mormântul Fănicăi, prima soție a lui Florin Salam, la 15 ani de la moartea ei. Imaginile dureroase făcute publice acum

Uite, de exemplu, noi suntem învățați de mici să facem copii, să ne mărităm, să ne însurăm, să avem casă, copii, mulți copii.

Nu scrie nicăieri treaba asta.(...) Atât timp cât am un copil, pe Matthias, eu cred că face cât 10 și nu-mi stă gândul acum. Vreau să mă axez foarte mult pe Matthias, vreau să aibă cea mai frumoasă copilărie, eu să copilăresc odată cu el și să ne bucurăm de Matthias, momentan”,  a povestit Betty Salam.

Deși s-a căsătorit și a făcut un copil de la o vârstă fragedă, artista nu are niciun regret, întrucât ea era o persoană foarte matură și serioasă în adolescență, iar de când îl are pe Matthias

simte că își retrăiește copilăria: „Eu am 23 de ani și îți jur pe viața mea că n-am copilărit atât de tare cum copilăresc acum. Eu la 17 ani eram foarte bătrână, eram foarte serioasă. Acum mă simt ca la 14 ani”. 

 


O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 29 iunie, la Kanal D. Alexandra a luat o decizie care i-a lăsat fără cuvinte pe băieți.