Betty Salam și soțul ei, din nou împreună: ” Cea mai dulce este împăcarea” În ce ipostază au fost surprinși cei doi după ce s-a zvonit că s-au despărțit

Author: Diana Bostan

Betty Salam și Cătălin Vișănescu, spulberă zvonurile despărțirii

Sursa: Captură YouTube

Fiica lui Florin Salam și soțul ei au fost surprinși împreună la premiera unui film. Cei doi au vorbit despre zvonurile despărțirii, dar și despre planurile lor.

Betty Salam și Cătălin Vișănescu sunt un cuplu unit. Deși aparițiile lor împreună sunt rare, cei doi au anunțat faptul că nu s-au despărțit și că nu s-a pus vreodată problema unui divorț.

Fiica lui Florin Salam și soțul ei, apariție rară împreună

Betty Salam și Cătălin Vișănescu au fost surprinși la avanpremiera unui film românesc. Cei doi păreau extrem de fericiți și de îndrăgostiți, iar cu această ocazie au pus punct speculațiilor conform cărora s-ar fi despărțit.

Fiica lui Florin Salam a dezvăluit secretul unei relații fericite și susține că nu există relație în care oamenii să nu se mai certe sau în care să nu existe discuții.

Citește și: Cum arată mama lui Florin Salam! Betty, fiica artistului, a surprins momentul emoționant

”Comunicăm foarte mult, ne respectăm, suntem unul lângă celălalt și cred că asta e cel mai important.

Nu s-a certat nimeni cu nimeni. Dacă există relație perfectă arătați-mi și o să vă spun eu că acolo nu există iubire. Într-o relație în care există iubire există și certuri, iar cea mai dulce este împăcarea
”, a mărturisit Betty Salam pentru WOWNEWS.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Betty și Cătălin se axează foarte mult pe muncă în această perioadă și sunt recunoscători pentru faptul că fiul lor stă cu bunica lui, astfel încât cei doi să-și ducă obligațiile și treburile la

bun sfârșit. Cei doi vor să-și îndeplinească mai multe dorințe și sunt conștienți că pot face asta doar prin muncă.

Ce planuri au cei doi îndrăgostiți de sărbători

Urmând cea mai frumoasă perioadă din an, Betty Salam și soțul ei și-au făcut planuri de sărbători. Fiica lui Florin Salam susține că de Crăciun va fi la cântare și că cel mai probabil băiețelul lor va rămâne cu bunicii.

Citește și: “A trebuit să îi ceară voie lui Betty” Cum a prezentat-o Florin Salam pe Roxana Dobre familiei. Detalii neștiute despre familia artistului

Dacă de Crăciun va fi la cântare, Betty și soțul ei au anunțat faptul că vor petrece revelion cu familia, alături de tatăl ei, cunoscutul Florin Salam. Betty este încântată de faptul că nu are probleme cu Mattias, acesta fiind extrem de liniștit când se află în grija bunicii sau a altor rude.

”Crăciunul, din păcate sau din fericire, Mattias îl va petrece acasă pentru că eu voi fi plecată la eveniment. Revelionul cel mai probabil îl vom face acasă cu tatăl meu și cu toată familia noastră. Dar când mă voi întoarce am zis că voi face o petrecere frumoasă de Crăciun pentru a recupera ”, a spus Betty Salam.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, spiritele au fost, în continuare, încinse, întrucât Alexandra și Patrick nu se pot abține din a fi tandri unul cu celălalt nici măcar de față cu Gagea.