Betül din serialul Mă numesc Zuleyha, transformare spectaculoasă de look! Iată cum arăta celebra actriță Ilayda Çevik în urmă cu patru ani, când avea părul lung!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 iun 2022, 13:52
Foto(6)

Frumoasa Ilayda Çevik se numără printre cele mai talentate și apreciate actrițe din tânăra generație în Turcia.

Ilayda Çevik are doar 27 de ani însă a reușit aproape un deceniu de experiență pe platourile de filmare să cucerească publicul din Turcia și chiar din străînătate datorită talentului ei deosebit și a frumuseții sale uluitoare. Publicul din România a cunoscut-o pe superbă Ilayda Çevik în urmă cu circa patru ani, în distribuția serialului Lacrimi la Marea Neagră, în care a jucat rolul sfioasei Berrak Yılmaz, iar în prezent tânăra actriță a reapărut pe micile ecrane în serialul Mă numesc Zuleyha, în rolul Betul, fiica lui Sermin.

Betül din serialul Mă numesc Zuleyha, transformare spectaculoasă de look! Cum arăta celebra Ilayda Çevik în urmă cu patru ani

Ilayda Çevik a venit pe lume în anul 1994 în localitatea Balıkesir, într-o familie modestă. Părinții săi au sprijinit-o mereu și i-au acordat cea mai bună educație în ciuda posibilităților materiale limitate. Peste ani, Ilayda a studiat la Liceului de Arte Frumoase Mimar Sinan și apoi a decis să urmeze studiile de teatru ale Centrului de Artă Müjdat Gezen și abia mă târziu s-a înscris la Facultatea de Teatru în cadrul Universității Yeditepe.

Citeste si: Cine este și câți ani are frumoasa Betül, fiica lui Şermin din serialul Mă numesc Zuleyha? Iată cine este iubitul talentatei actrițe Ilayda Çevik!

Încă din timpul facultăți, Ilayda Çevik a început să joace în diverse piese de teatru în orașul ei natal, iar după absolvirea studiilor universitare a plecat în Istanbul pentru a beneficia de mai multe oportunități pentru carieră ei în actorie.


În anul 2013 a primit primul ei rol într-un serial turcesc de televiziune, pe care l-a acceptat că o mare provocare, însă i-a adus mare succes și i-a deschis drumul către carieră strălucită de astăzi. Au urmat apoi alte câteva roluri în seriale de mare succes, care de asemenea i-au adus mari satisfacții de a lungul anilor.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

În anul 2021 a fost cooptată să joace un rol secundar în cel de-al treilea sezon al serialului Mă numesc Zuleyha, care a însemnat un alt mare succes pe plan profesional. Pentru acest rol frumoasă Ilayda Çevik a fost nevoită să recurgă la câteva mici sacrificii ce au ținut de aspectul ei fizic. Această și-a tuns podoabă capilară cu mare regret în suflet și și-a vopsit apoi părul pentu rolul Betul.

În urmă cu patru ani, celebra actrița avea părul foarte lung asemenea unei prințese și ținea foarte mult la aspectul acesta, care o consacrase deja.

Citeste si: Berrak din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", relatie speciala cu sora sa! Iata ce familie unita si fericita are celebra Ilayda Cevik!

 


Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?