Betul, în pericol de moarte! Tânăra cade în propria capcană! Aflați ce decizie va lua Mehmet împotriva lui Betul, astăzi, 21 iunie, în serialul Mă numesc Zuleyha, de la 20:00, la Kanal D

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 iun 2022, 10:27
Foto(4)

Betul ajunge la capătul drumului! Planurile tinerei avocate se năruie și este luată ostatică de către Mehmet!

Personajele serialului Mă numesc Zuleyha trec prin noi momente dificile și situații limita în această seară, într-un nou episod palpitant, de la ora 20:00, la Kanal D. Tânăra avocata Betul va pică în capcană pusă chiar de ea la cale împotriva lui Mehmet.

Betul, în pericol de moarte! Tânăra cade în propria capcană

Deși speră că Mehmet va pica în capcana pusă la cale de ea pentru a lua o suma mare de bani, Betul va ajunge la capătul drumului, devenind ostatică lui Mehmet.

Înspăimântata și îngrozită de ce i s-ar putea întâmpla, avocata încearcă din răsputeri să îl convingă pe Mehmet că nu a divulgat nimănui secretului lui despre adevărată lui identitate. Însă Mehmet are de gând să o facă plătească pentru toate relele săvârșite împotriva lui și a frumoasei Zuleyha, de când a început să administreze afacerile familiei Yaman.

Pe de altă parte, Zuleyha continuă să fie foarte confuză în ceea ce-l privește pe Mehmet și nu știe cum să procedeze, dacă să-l accepte sau să-l elimine din viață ei, în ciuda iubirii pe care i-o

poartă.

„Nu știu, sunt foarte confuză! Oare fac o greșeală, oare mă înșel! În privința lui Mehmet! Face acțiuni care-mi stârnesc suspiciuni!”, spune Zuleyha.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Mehmet află ceea ce crede Zuleyha despre el și are de gând să o determine să aibă din nou încredere în el, indiferent de tot ceea ce se spune la adresa lui.

Rămâne de văzut dacă tânăra îl va acceptă în viață ei pentru totdeauna sau relația lor va lua sfârșit. Urmăriți un nou episod plin de suspans din serialul Mă numesc Zuleyha, astăzi, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Betül din serialul Mă numesc Zuleyha, transformare spectaculoasă de look! Iată cum arăta celebra actriță Ilayda Çevik în urmă cu patru ani, când avea părul lung!

Citeste si: Cine este și cum arată sora mai mică a lui Betül din serialul Mă numesc Zuleyha. Ilayda și Melisa Çevik seamănă ca două picături de apă! Mulți au crezut că sunt gemene!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.