Beyonce de Romania a dat cu ochii de Dana Criminala in satra lui Leo! A iesit mare scandal - S-au injurat si s-au luat la palme

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:24

Asa cum era de asteptat, Beyonce a facut o criza de nervi in momentul in care a gasit-o pe Dana Criminala in satra.

Conflictul dintre ele nu s-a rezolvat cu vorba bune, asa ca cele doua au trecut de la vorbe la palme. In timp ce Dana invata de zor sa faca sarmale, Beyonce si-a facut aparitia. Bruneta a lipsit pentru putin timp din satra pentru ca s-a dus la coafor, insa nici prin gand nu i-a trecut ca Dana Criminala va avea curajul sa vina in locul ei.

Cand a vazut-o, Madalina nu s-a mai putut stapani si a inceput sa tipe la Dana:" Alooo, ce e aici?! Ce cautati aici? Tu cine mai esti? A venit si ea

in satra sa invete sa fie tiganca. Ori plec eu, ori pleaca ea!"

Dana Criminala nu s-a lasat si a inceput sa tipe la Beyonce de Romania si sa o dea afara din satra.

"Bai, fata, tu cu ce calitate esti aici?Tu cum esti? Eu nu sunt Renata, ia-ti bagajele si pleaca de aici. Am venit ca sa opresc casatoria, tu de ce ai venit? Ca sa il iei pe Leo? Misca-te ca te omor! Lasa geanta ca nu plec nicaieri.
*** asta ce cauta aici? Eu vin aici ca sa il despart pe Leo de Renata si vine anemica asta aici in calitate de ce? Ia vezi ca iti dau una! In trei zile te desfiintez, ai auzit? Tu esti o aurolaca, nu ai unde sa dormi"
, a spus Dana Criminala furioasa, in timp ce o tragea pe Beyonce de par.

##VIDEO143557##

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.