Beyonce de Romania, din nou la politie! Uite ce a patit fost iubita a lui Nicolae Guta

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 11:25

Abia a scapat de trauma pe care i-a provocat-o scandalul cu Narcisa Guta si Beyonce de Romania a ajuns din nou in miez de noapte in fata politistilor

Parca nu mai scapa de belele. Ce a mai patit, vedeti acum! Noaptea trecuta a fost de speriat pentru celebra Beyonce a lui Guta. Speriata si disperata a ajuns intr-un suflet la Sectia 26 de poilitie din Bucuresti.

Femeia care odinioara  i-a rupt inima regelui manelelor a intrat in bucluc si sustine ca ar fi fost batuta.De patru luni bruneta traieste tot intr-o teroare! De vina ar fi iubitul ei arab, Ibrahim.

Gelozia pare sa-i fi luat mintile arabului care si-ar fi iesit din minti si i-ar fi aplicat o corectie fostei iubite.Beyonce de Romania a retrait cosmarul din toamna trecuta, atunci cand, tot in toiul noptii, a ajuns la o alta sectie de politie, tot batuta.


Narsica, si ea a lui Gu,ta a vrut sa o puna la punct pe Beyonce, asa ca a intrat peste ea in casa si a facut un scandal mostru.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Beyonce, cea care i-a daruit manelistului cel de-al zecelea copil,  spera isi gaseasca dragostea, macar acum in al doisprezecelea ceas, cand a reusit sa puna  capac legaturii sale cu Guta, ochi alunecosi, inima zburdalnica.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.