Beyonce de Romania, plina de ganglioni! Are mamelonul distrus si dureri insuportabile: "Trebuie sa-i scot! O sa raman fara nimic!"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 sep 2017, 11:09

La 10 luni de la ultima interventie la sani, Beyonce de Romania trece printr-o adevarata drama. Fosta iubita a lui Nicolae Guta vrea dreptate, a dat medicul in judecata si asteapta sa revina la viata pe care o avea inainte.

Madalina Dumitriu spune ca are dureri groaznice, ca nu poate sta fara calmante si ca s-a umplut de ganglioni.
"Am incercat sa-mi inchid rana. Am sperat ca o sa raman doar cu lipsa mamelonului. Speram sa nu mai am dureri. Pe parcurs mi-au aparut ganglioni, chisturi. AM inceput sa am dureri din ce in ce mai mari. Mi-a zis sa mi le scot ca nu mi le mai poate salva, am muschiul rupt, nu mai are ce sa faca.



In prezent sunt obligata sa le mai tin pentru ca sunt proba in instanta. Umblu cu punga de pastile dupa mine. Iau foarte multe calmante, fara calmante nu pot sa stau. Mama ma ajuta foarte mult.
 
Cand se schimba vremea am dureri groaznice. Nu-mi trece cu nimic. Daca imi scot sanii, o sa raman fara sani absolut deloc. Nu o sa-mi mai fac alta reconstructie.
Imi e frica de o alta intervenite, am mai multe anestezii. Acum am si probleme cu inima.
 Nici nu se vede ce este inauntru acolo, poate fi orice. Poate fi cancer, orice. Ma doare coloana, ma dor bratele, ma dor coastele.
 
   
Medicul la care merg acum mi-a zis ca trebuie sa-i scot urgent. Mi-a ca nu trebuie sa-mi mai pun", a declarat Beyonce de Romania pentru WOWbiz.

Beyonce de Romania sustine ca Nicolae Guta a pus-o sa-si faca operatiile. Artista sustine ca regreta doar siliconul din fese, la sani spune ca avea nevoie de implant mamar.
"Nicolae Guta m-a pus sa-mi pun silicon in gambe. Pentru el am facut aceste operatii, el mi-a cerut. Cu el nu am mai vorbit de 6 luni, de cand s-a insurat. Acum o saptamana, cat a fost certat cu sotia mi-a dat o procura.
L-am dat in judecata pentru pensie alimentara si custodie totala", a mai declarat Beyonce.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro






 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.