Beyoncé e o adevarata REGINA! Si-a cumparat pantofi de 300.000 de dolari! Uite cum arata bijuteriile incrustate cu pietre pretioase

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:21

Regina muzicii pop se pregateste pentru un nou videoclip, care se anunta stralucitor.

Unii n-au dupa ce bea apa, altii se scalda intr-un lux orbitor. Sute de mii de dolari a platit faimoasa cantareata Beyonce pe o pereche de sandale. Pana si prima doamna a Americii o invidiaza.

Vocea a adus-o pe culmile gloriei, dar i-a umplut si conturile. Beyonce isi poate permite orice  capriciu. Artista si-a cumparat o pereche de sandale incrustate cu diamante pe care cel mai probabil le va afisa in urmatorul videoclip.

Pretul sandalelor dapaseste orice imaginatie! 317 mii de dolari a investit Beyonce in incaltarile minune. Au 1290 de feluri de pietre pretioase si vin cu o garantie de, atentie, 1000 de ani.

Cu viata de lux pe care o duce, artista cunoscuta in toata lumea a ajuns sa fie invidiata chiar de prima doamna a Statelor Unite. Michele Obama a recunoscut! Declaratia este cel putin bizara.

Nu de alta, dar anul trecut presa de scandal specula despre o relatie extraconjugala a presedintelui Barack Obama cu frumoasa artista. Michelle Obama nu pare sa aplece  urechea la zvonuri.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Creatiile au fost realizate de House of Borgezie, o casa de design din Marea Britanie. Managerii au fost incantati de faptul ca diva le va purta creatiile extravagante.

"E un client de vis", a marturisit Chris Shellis, proprietarul afacerii.

Achizita nu a fost una de moment, staff-ul vedetei a cerut informatii despre aceste bijuterii in urma cu cateva luni, pentru a le folosi intr-un videoclip necunoscut, ce va fi lansat in aceasta toamna.

Pantofii se numesc Princess Constellation si au 1290 de pietre aurii incrustate pe suprafata lor.

##VIDEO142180##

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.