Beyonce, la un pas de TRAGEDIE! Vezi ce i s-a intamplat in timpul unui concert VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:43

Cantareata Beyonce a fost la un pas de a suferi un accident, in momentul in care parul ei a fost aspirat intre paletele unui ventilator, luni seara, in timpul unui concert pe care artista americana l-a sustinut la Montreal.

Beyonce se afla la jumatatea cantecului "Halo" in momentul in care a avut loc acest incident. Mai multe persoane au sarit in ajutorul cantaretei, incercand sa ii elibereze suvitele de par prinse in ventilator.

 

Artista americana a dovedit ca este o profesionista si nu si-a oprit evolutia de pe scena, alegand sa cante in continuare, fara sa rateze o nota.

 

Dupa cateva momente, unul dintre asistentii vedetei americane a urcat pe scena cu o foarfeca si a taiat suvita buclucasa.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Beyonce, care a reusit sa treaca cu umor peste acea situatie, a postat pe Instagram o fotografie facuta in timpul incidentului.

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.