Beyonce si Cristina lui Guta s-au intalnit fata in fata pentru prima data! Replici taioase ale iubitei lui Guta: "Madalina trebuie sa se puna bine cu mine mai intai ca sa vorbeasca cu Nicolae!"

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:10

Dupa ce Beyonce si Narcisa au facut front comun impotriva Cristinei lui Guta, fosta iubita a manelistului a venit in platoul emisiunii Wowbiz pentru a o confrunta pe actuala lui iubita.

"Nu ma intereseaza pe mine. Ma enerveaza doar ca nu il lasa pe Nicolae sa vorbeasca cu femeile cu care are copii", a spus Beyonce.

"Nu e adevarat! Nicio femeie din Romania nu este o amenintare pentru mine. El are 10 copii, fiecare traieste prin el, se inteleg bine, nu am eu nicio treaba. Nicolae Guta este un brand! Are atatea de facut! Daca el nu isi vede copiii asta nu inseamna ca nu are grija de ei! Telefoanele lui stau la mine, nu-i raspund doar ei, raspund tuturor!", a raspuns Cristina.

Odata ce a aparut si Beyonce in platou, cele doua au avut un schimb de replici dur. "Nu trebuie sa vorbeasca zi de zi cu copilul. Trebuie sa se puna bine mai intai cu mine ca sa vorbeasca cu Nicolae, sa treaca mai intai de FBI!", a spus Cristina.

In cele din urma, chiar manelistul a lamurit situatia, dupa ce a intrat in direct prin telefon.

"O respect pe Madalina pentru ca este mama fetitei mele. Mi-a daruit o fetita super, pe care o iubesc din toata inima. A fost o relatie frumoasa cu Madalina, dar e de domeniul trecutului. Acum o iubesc pe Cristina, ea e sufletul meu!", a spus Nicolae Guta.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Urmareste inregistrarea video pe wowbiz.ro!

 

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.