Bia de la "Puterea dragostei" a imbracat rochia de mireasa! Iata cum a fost surprinsa bruneta!

Autor: D.I.
Actualizat: 24 nov 2020, 15:05
video Foto(6)

Bia este una dintre cele mai controversate concurente de la "Puterea dragostei" in cel de-al doilea sezon al emisiunii.

Bia de la "Puterea dragostei" a starnit pasiuni ravasitoare printre baieti, inca de cand a pasit in "casa iubirii". Cu atitudinea sa senzuală, dar mai ales cu trupul ei impecabil, frumoasa Bia a pus ochii pe Bogdan Mocanu si parea hotărâtă sa nu se lase pană nu il va cuceri.
Pentru că a mai fost dezamăgit de femei chiar în casa iubirii, Mocanu i-a dat de inteles ca se lasa greu de data aceasta si nu mai se mai arunca intr-o noua relatie fara sa fie sigur ca acest lucru merita cu adevarat.

Dupa despartirea de Mocanu, Bia a incercat sa se apropie de Iulian, care o curtase la inceput, insa nu au reusit sa formeze un cuplu.


Chiar daca a lipsit o scurta perioada din emisiune, Bia nu a renuntat la visul ei de a-si intalni marea iubire in cadrul show-ului si a revenit mai ambitioasa ca oricand. Insa revenirea ei nu a fost una de bun augur deoarece la scurt timp a fost implicata in mari conflicte cu Livian si Bianca.
De curand, Bia a intrat intr-un conflict aprig cu Livian si Bianca, insa totul avea sa se rasfranga asupra sa, deoarece tanara a cedat nervos la un moment dat si a reactionat extrem de agresiv, distrugand o toaleta.
Se pare ca toate aceste evenimente neplacute au afectat-o enorm pe Bia. In ultimele zile aceasta a publicat pe contul ei de socializare imagini in care apare pe patul de spital.

Citeste si: Bia de la "Puterea dragostei" a dat cartile pe fata! Este sau nu indragostita de cantaretul Bogdan de la Ploiesti? Iata ce marturisiri incendiare a facut concurenta!

Citeste si: Razboi TOTAL intre Bianca si Bogdan Mocanu! Ce se intampla intre cei doi si care sunt favoritii saptamanii, aflati intr-un nou episod ''Puterea dragostei'', SAMBATA, de la 16:00 si de la 19:00, pe Kanal D

Desi s-a retras temporar din casa "Puterea dragostei" pentru a se trata, si a se indeparta o perioada de tot ceea ce a suferit in ultima vreme, se pare ca Bia a gasit cele mai bune remedii pentru a-si reincarca bateriile si poate cine stie, va reveni cat mai curand in emisiune. Dupa ce a fost surprinsa in club, distrandu-se alaturi de alti fosti colegi de la "Puterea dragostei, de aceasta data, Bia a fost filmata chiar in masina sa, unde a aparut cu o infatisare uluitoare.

Se pare perioada petrecuta acasa i-a priit frumoasei brunete, care arata din ce in ce mai bine.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bia de la "Puterea dragostei" a imbracat rochia de mireasa!

De curand, frumoasa bruneta si-a facut aparitia in rochie de mireasa, uluindu-si fanii. Bia a publicat pe contul ei de socializare un scurt filmulet in care apare imbracata intr-o superba rochie de mireasa, stil sirena, care ii subliniaza perfect formele extrem de sexy.

Prilej pentru fanii ei, sa se intrebe daca nu cumva tanara si-a gasit marea dragostei si se pregateste deja de marele eveniment.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.