Bia de la "Puterea dragostei", aparitie uluitoare! Iata cum a fost surprinsa in masina sa, frumoasa bruneta, la scurt timp de la retragerea ei temporara din emisiune!

Autor: D.I.

Bia este una dintre cele mai controversate concurente din cel de-al doilea sezon al show-ului "Puterea dragostei".

De cand a intrat in casa "Puterea dragostei", Bia a starnit adevărate pasiuni printre baieti. Cu atitudinea sa senzuală, dar mai ales cu trupul ei impecabil, frumoasa Bia a pus ochii pe Bogdan Mocanu si parea hotărâtă sa nu se lase pană nu il va cuceri.
Pentru că a mai fost dezamăgit de femei chiar în casa iubirii, Mocanu i-a dat de inteles ca se lasa greu de data aceasta si nu mai se mai arunca intr-o noua relatie fara sa fie sigur ca acest lucru merita cu adevarat.

Dupa despartirea de Mocanu, Bia a incercat sa se apropie de Iulian, care o curtase la inceput, insa nu au reusit sa formeze un cuplu.


Desi a lipsit o scurta perioada din emisiune, Bia nu a renuntat la visul ei de a-si intalni marea iubire in cadrul show-ului si a revenit mai ambitioasa ca oricand. Insa revenirea ei nu a fost una de bun augur deoarece la scurt timp a fost implicata in mari conflicte cu Livian si Bianca.
De curand, Bia a intrat intr-un conflict aprig cu Livian si Bianca, insa totul avea sa se rasfranga asupra sa, deoarece tanara a cedat nervos la un moment dat si a reactionat extrem de agresiv, distrugand o toaleta.
Se pare ca toate aceste evenimente neplacute au afectat-o enorm pe Bia. In ultimele zile aceasta a publicat pe contul ei de socializare imagini in care apare pe patul de spital.

Desi s-a retras temporar din casa "Puterea dragostei" pentru a se trata, si a se indeparta o perioada de tot ceea ce a suferit in ultima vreme, se pare ca Bia a gasit cele mai bune remedii pentru a-si reincarca bateriile si poate cine stie, va reveni cat mai curand in emisiune. Dupa ce a fost surprinsa in club, distrandu-se alaturi de alti fosti colegi de la "Puterea dragostei, de aceasta data, Bia a fost filmata chiar in masina sa, unde a aparut cu o infatisare uluitoare.

Se pare perioada petrecuta acasa i-a priit frumoasei brunete, care arata din ce in ce mai bine.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bianca de la "Puterea dragostei", la rascruce de drumuri! Iata ce anume a decis staff-ul emisiunii in privinta sa, dupa intarzierile repetate de la filmari!

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.